Gorsu

Gorsu är en fönsterlös lokal i källarvåningen med bastu, omklädningsrum och allrum. Den passar till exempel för bastukvällar och fester.
Gorsu

Gorsu är en fönsterlös källarlokal där det finns en bastu, ett omklädningsrum och en separat lounge. Lokalen passar till exempel för bastukvällar och olika fester.

Gorsu finns på Bistervägen 5A. Ingången finns bakom A-trappan vid vägen som leder till Strandbastun.

Användningstiden för Gorsu är kl. 14-02. Lokalanvändaren sätter själv på bastun från knappen som finns i lokalen. Uppvärmningsmöjligheten är kl. 15-01. Lokalen finns i ett bostadshus så användningen får inte orsaka betydande olägenheter för dem som bor i fastigheten, speciellt efter att tystnaden börjat.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början.

Tillgänglighetsinformation: Passagen till lokalen är inte tillgänglig (trappor). Lokalens toalett är inte tillgänglig. Passagen till  tvätt- och bastulokaler är inte tillgänglig och det kan vara svårt att röra sig med hjälpmedel.

Bilder

  Gorsun uusi sisustus, sohvia ja valoja
  Gorsu_1
  Gorsu_2
  Gorsu_3
  Gorsu_pohjakuva
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat