Gorsu

Gorsu on kellarikerroksessa sijaitseva tila, jossa on sauna ja pukuhuone sekä oleskelutilaa. Se sopii esimerkiksi saunailtojen ja juhlien pitämiseen.
Gorsu

Gorsu on kellarikerroksessa sijaitseva ikkunaton tila, jossa on sauna ja pukuhuone sekä erillinen oleskelutila keittiöineen. Tila soveltuu esimerkiksi saunailtojen pitämiseen sekä erilaisiin juhliin. Tilassa on äänentoisto. Gorsun remontti valmistui keväällä 2019. Uuden tilan suunnittelussa oli mukana Kampusjaosto.

Gorsu sijaitsee Jämeräntaival 5A:ssa. Sisäänkäynti on A-rapun takapuolella Rantasaunalle vievän tien varrella.

Gorsun käyttöaika on klo 14-02. Tilan käyttäjä laittaa itse saunan lämpiämään tilassa olevasta painikkeesta. Lämmitysmahdollisuus on klo 15-01 välillä. Tila sijaitsee asuintalossa, joten otathan ehdottomasti huomioon, että tilan käytöstä ei saa aiheutua merkittävää haittaa asukkaille. Tilan tulee olla siivottu ja tyhjä viimeistään klo 02.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys: Tilaan on esteellinen kulku (portaat). Tilassa ei ole esteetöntä wc:tä. Pesu- ja saunatiloihin on esteellinen kulku ja niissä voi olla hankalaa liikkua apuvälineen kanssa.

Kuvia

  Gorsun uusi sisustus, sohvia ja valoja
  Gorsu_1
  Gorsu_2
  Gorsu_3
  Gorsu_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu