Föreningslokalen

Föreningslokalen vid Bistervägen 1 B lämpar sig utmärkt för till exempel dansträningar.
Yhdistystila2

Föreningslokalens ytterdörr och fönster vetter mot innergården vid Bistervägen 1 B. På den långa väggen finns speglar och därför passar lokalen särskilt för dansträningar. På användarnas begäran renoverades golvet i september 2018. Lokaler har ingen inredning.

Föreningslokalen får användas kl. 10–22 (på helger och heldagar kl. 10-23). Eftersom lokalen sällan behövs en hel dag bokas den vanligen för cirka 3 timmar åt gången. Lokalen ligger i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna den senast kl. 22 (på helger och heldagar kl. 23).

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Tillgänglighetsinformation: Bistervägen 1 B:s utomhusområde och passagen till lokalen är tillgänglig. Taxibilar kan stanna i närheten av föreningslokalens dörr. Föreningslokalens dörr är tillräckligt bred för  hjälpmedel men framför dörren finns en tröskel, passagen  är alltså inte tillgänglig. I Föreningslokalen finns tillräckligt med utrymme för att röra sig med hjälpmedel. Lokalens toalett är inte  tillgänglig.
 

Bilder

  Yhdistystila2
  Yhdistystila1
  Yhdistystila_pohjakuva
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat