Yhdistystila

Jämeräntaival 1 B:ssä sijaitseva Yhdistystila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tanssiharjoitusten pitämiseen.
Yhdistystila2

Yhdistystilan ulko-ovi ja ikkunat ovat Jämeräntaival 1 B:n sisäpihan puolella. Yhdistystilan pitkällä seinällä on peilit, minkä ansiosta tila sopii erityisesti tanssiharjoitusten pitämiseen. Tilan lattia on käyttäjien toiveesta uusittu syyskuussa 2018. Tilassa ei ole kalusteita.

Yhdistystilan käyttöaika on arkisin 10–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttöaika on 10-23. Koska tilaa tarvitaan vain harvoin koko päiväksi, varataan sitä yleensä noin 3 tunnin vuoroissa. Tila sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys: Jämeräntaival 1 B:n ulkoalue ja kulku sisäänkäynnille on esteetön. Yhdistystilan oven läheisyyteen on mahdollista saapua taksilla. Yhdistystilan ovi on riittävän leveä apuvälineen kanssa kulkemiseen, mutta ovella on kynnys, eli kulku on esteellinen. Yhdistystilassa on runsaasti tilaa liikkumiseen myös apuvälinein. Tilasta ei löydy esteetöntä WC-tilaa.

Kuvia

  Yhdistystila2
  Yhdistystila1
  Yhdistystila_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu