Yhdistystila

Jämeräntaival 1 B:ssä sijaitseva Yhdistystila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tanssiharjoitusten pitämiseen.
Yhdistystila2

Yhdistystilan ulko-ovi ja ikkunat ovat Jämeräntaival 1 B:n sisäpihan puolella. Yhdistystilan pitkällä seinällä on peilit, minkä ansiosta tila sopii erityisesti tanssiharjoitusten pitämiseen. Tilan lattia on käyttäjien toiveesta uusittu syyskuussa 2018. Tilassa ei ole kalusteita.

Tatamisalin ollessa remontissa, tatamipatjat löytyvät Yhdistystilasta. Patjoja voi käyttää varauksen aikana, mutta vuoron loputtua patjat tulee pinota siististi sivuun.

Yhdistystilan käyttöaika on 10–23. Koska tilaa tarvitaan vain harvoin koko päiväksi, varataan sitä yleensä noin 3 tunnin vuoroissa. Tila sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä.

Syksyn 2020 aikana Yhdistystilan maksimikäyttäjämäärärajoitus on 10 henkilöä.

Esteettömyys: Jämeräntaival 1 B:n ulkoalue ja kulku sisäänkäynnille on esteetön. Yhdistystilan oven läheisyyteen on mahdollista saapua taksilla. Yhdistystilan ovi on riittävän leveä apuvälineen kanssa kulkemiseen, mutta ovella on kynnys, eli kulku on esteellinen. Yhdistystilassa on runsaasti tilaa liikkumiseen myös apuvälinein. Tilasta ei löydy esteetöntä WC-tilaa.

Kuvia

Yhdistystila2
Yhdistystila1
Yhdistystila_pohjakuva
Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu