Föreningslista

Teater, dans och kultur

Låt din kreativitet spira i olika kulturföreningar. På menyn står fotografering, filmer, spex och kulturella bakkanaler och workshopar.
Aallon valokuvausseura_logo

Aallon valokuvausseura ry

Klubben är en fotografering klubb för Aalto-universitetets studenter och personal. Vi har ett mörkrum, scanner, och massor av hängivna fotografer.

Se vår hemsida eller facebook för mer information!

Aalto Asian Dance Group

CSSADANCE ry

CSSADANCE ry är en Aalto-universitetsbaserad dansförening. De dansstilar som utövas i CSSADANCE är latinska danser, kinesisk klassisk dans och K-pop dans.

Vi anordnar dansklasser på öppna nivåer varje vecka samt säsongsbetonade utbildningar av föreställningsbesättningar främst för Aalto-universitetets studenter till ett överkomligt pris, så oavsett om du är en avancerad dansare eller nybörjare så finns det alltid en plats för dig!

Kolla in vår Instagram för vår senaste kursinformation och nyheter & välkommen till oss! 

Montaasi logo

Elokuvakerho Montaasi

Elokuvakerho Montaasin tarkoituksena on edistää jäsentensä elokuvataiteen ja -tekniikan tuntemusta. Kerho tarjoaa elokuvasta kiinnostuneille mahdollisuuden tavata toisiaan ja toteuttaa elokuvaideoitaan. Vuodesta 1957 alkaen Montaasissa on tehty harrastajavoimin satoja elokuvia.

Montaasi järjestää elokuvan tekemistä opettavia kursseja, ekskursioita elokuva-alan kohteisiin, leffaillan joka sunnuntai sekä muita tapahtumia. Kerho tarjoaa opastusta, kontakteja ja kalustoa oman elokuvan toteuttamiseen.

Montaasin jäsenet voivat osallistua kaikkiin kerhon tapahtumiin (esim. leffaillat, ekskursiot, kurssit ja tuotannot), käyttää kerhohuoneella olevaa kalustoa maksutta ja vuokrata kuvauskalustoa edullisesti. Kerho tarjoaa jäsenilleen myös muita etuja, kuten halpoja elokuvalippuja sekä mahdollisuuksia tutustua elokuva-alan toimijoihin.

Montaasin kerhohuone sijaitsee osoitteessa Otakaari 20 A. Kerhon tapahtumista saa tietoa liittymällä tiedotuslistalle.

kuj

Kulttuurijaosto 

Kulttuurijaosto pitää, ja on pitänyt kylterikulttuurin KY:n sydämessä jo vuosikymmenten ajan. Kyltereille näkyvintä toimintaa edustavat KUJ:n perinteiset tapahtumat: Mursujaiset, Sillikset, vapun PreManta sekä monet muut suuret juhlat. KY:n dollarinvihreästä haalarimassasta erotat helposti KUJilaiset heidän karvakauluksistaan. KUJ on tarjonnut historiansa aikana paikan, jossa kylteri saa itselleen suurta vastuuta ja paikan, jossa jokainen voi ylittää itsensä – paikan, jossa kylteri voi kasvaa.
KUJ muodostaa tiiviin yhteisön, jonka toiminnassa vanhat KUJilaiset näkyvät vielä vuosia valmistumisen jälkeen. Yhteisöön avataan ovi kerran ja vain kerran, joten mursu, ole tarkka valinnoissasi. Kyse ei ole korkeakulttuuritietämyksestä, kyse on paljon suuremmasta. 

kyppendales

KYppendales

KYppendales är en uppträdande dansgrupp från Aalto-universitetet som grundades 2015. Vår grupp består av ett 15-tal aktiva dansare, som är kärnan i vår verksamhet och har varierande och mångsidig dansbakgrund. Våra styrkor är showdans, street, hiphop och modern dans. Vi uppträder på många olika evenemang av AYY och KY under hela året och vi organiserar öppna träningar till alla. Vi gör våra föreställningar enligt önskemål – så kontakta oss och fråga mer! 

KY-speksi logo

KY-Speksi ry

KY-Speksi on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun opiskelijavoimin, pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin kunnianhimoisesti tehty vuorovaikutteinen musiikkinäytelmä. Mukana on musiikkia, laulua ja tanssia sekä huikeita näyttelijäsuorituksia — tajunnan räjäyttävää tarinaa unohtamatta. Näyttelijät toimivat milloin käsikirjoituksen, milloin yleisön toiveiden mukaan; yleisö voi osallistua näytökseen ”Omstart!”-huudoilla, jolloin lavan tapahtumat esitetään uudestaan hiukan muuteltuina.

Nimestään huolimatta KY-Speksiä tekemään ovat tervetulleita kaikenikäiset opiskelijat taustastaan ja opintoalastaan riippumatta. Näytökset esitetään loppusyksystä, ja työryhmähaku on käynnissä yleensä lopputalven ja alkukevään tienoilla. Lisää tietoa löydät Instagramista.

Luova aalto logo

Luova Aalto

Luova Aalto on yhteisö, joka tuo luovuudesta kiinnostuneet ihmiset yhteen. Järjestämme tapahtumia, workshoppeja, excuja – mitä vain mikä liittyy luovuuteen. Haluamme luoda monipuolisempaa tapahtumakulttuuria ja tarjota mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, kehittää omaa luovuuttaan ja pitää hauskaa inspiroivassa ympäristössä.

Luova Aalto perustettiin syksyllä 2016 ja se on järjestänyt tähän mennessä musiikin koodaamisen workshopin yhteistyössä MeHackitin kanssa ja puutarhajuhlat Roots Helsingin tiloissa.

Seuraa meitä Facebookissa niin pysyt ajantasalla uutisista ja tapahtumistamme!

Otanko logo

Otanko ry

Tankotanssia opiskelijoille Otaniemessä!

Kiehtooko vauhti ja vaaralliset tilanteet? Olisiko muhkeampi haba ja tiukka sixpack ihan jees juttu, mutta ikuiset kuntopiirit ja salilla pumppaaminen alkavat kyllästyttää?

Vastauksesi on tankotanssi!

Ja mikä parasta, nyt sen vuoksi ei tarvitse enää lähteä merta edemmäs kalaan! Otanko ry mahdollistaa opiskelijoille tankotanssin kohtuuhintaisen harrastamisen Otaniemessä.

Järjestämme viikottaisia ohjattuja tunteja, lajikokeiluja esimerkiksi killoille ja muille yhdistyksille sekä tankotanssiesityksiä.

Jos haluat pysyä kärryillä tapahtumista sekä ilmoittautua tunneille, täytä jäsenhakemus! Hakemuksen löydät täältä!

Polijazz logo

Polijazz ry

Polijazz ry on tanssiyhdistys, jossa pääset tanssimaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tarjoamme eri tanssilajeja streetistä nykytanssiin. Ohjelmistomme vaihtelee lukukausittain, joten tarkasta mitä meillä on sinulle juuri nyt. Polijazz järjestää eri tanssilajeista viikottaisia tanssitunteja ja muutaman viikon kestäviä tiiviskursseja Otaniemessä, joista sekä aloittelijat että tanssia pitkään harrastaneet löytävät mieleisensä.

Yhdistyksessämme toimii intensiivisesti treenaava esiintymisryhmä Koherenssi, joka keikkailee erilaisissa tapahtumissa. Polijazz tekee myös ekskursioita tanssitapahtumiin, yhteisiä illanviettoja ja esiintymisiä. Kaikki ohjaajamme ovat pitkään lajia harrastaneita, puoliammattilaisia tai ammattilaisia. Laadukkaat tuntimme ovat hyvin huokeita verrattuna kaupalliseen tarjontaan, joten kynnys tanssin harrastamiseen on matala.

Tervetuloa tanssimaan!

PTNKY logo

PTNKY

Dekadenssi ja hedonismi, liiallisuudet ja äärimmäisyydet. PTNKY on yhdistelmä näitä kaikkia ja hieman enemmänkin. Kerhon toiminta oli jäissä vuosikymmenet, mutta se herätettiin henkiin syksyllä 2016. Petankki-kerhosta vuodesta 1952 lähtenyt tarina on noussut uuteen kukoistukseensa.

PTNKY on tunnettu raivoikkaista bakkanaaleistaan Helsingin opiskelijoiden keskuudessa. Esimerkiksi tapahtuma Broiler Room on niittänyt kansallista mainetta ja sitä pidetään yleisesti KY:n historian parhaana juhlana. PTNKY ei suvaitse syrjintää missään muodossa, joten tapahtumat ovat avoimia kaikille riippumatta yliopistosta saati muista maallisista murheista.

Taideko logo

Taideko

Taideko on ensimmäinen korealainen Arts & Design yhdistys Suomessa. Taideko nimessä yhdistyvät “Taide” (‘art’ suomeksi), Design ja ‘Korea’. Taidekon jäsenet ovat monipuolisesta akateemisesta taustasta, jotka liittyvät taiteen, muotoilun ja käsitöihin korostaen monitieteisiä lähestymistapoja ja teoksia. Tällä hetkellä olemme kaikki sidoksissa Aalto ARTSiin, jossa olemme juurtuneet ja missä meidän suunnitteluidentiteetit ovat alkaneet kukoistaa. Meillä on keskeinen rooli lisätä keskinäistä ymmärtämystä Korean ja Suomen kulttuurien taiteen ja muotoilun välillä. Haluamme jakaa tietoa ja tietämystä, suorittaa luovaa toimintaa tarjoamalla monipuolisia kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, työpajoja, seminaareja ja julkaisemalla työpapereita molemmissa maissa.

Teekkarispeksi logo

Teekkarispeksi ry

Speksi är som teater, men roligare!

Teekkarispeksi är en färgstark teaterförening, som består av studenter och utexaminerade, och har sitt säte i Otnäs. På våren Teekkarispeksi producerar en fullfjädrad musikalisk produktion, som 2500 tittare i hela Finland får se. Detta årliga skådespel är realiserad av mer än hundra personer, och det hittas alla musikteatersubsområden från kostymdesigners och scenspelare till dansare, ljus- och ljudteknik, eller orkester.

Det perfekta sättet att hoppa under spjutspetsen är att delta i den tidiga hösten i spexets dans- och improvisationskurser, klädtillverkning, orkesterträning, bastur och andra spektakulära evenemang. Författarna till den kommande vårs produktionen kommer att väljas i slutet av hösten, och spexet kommer att kunna ta emot samt professionella utsikter som framtida talanger – till entusiastiska människor erbjuder Teekkarispeksi förstklassig vägledning till alla delområde.

Klicka här https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/ och låt din kreativitet släppa ut!

Tikelo logo

Tikelo

Tikelo on KY:n elokuvakerho, joka on perustettu vuonna 1965 ja on näin yksi vanhimmista kauppakorkeakoulumme kerhoista. Se on omistettu nautiskelulle elokuvien parissa leffamausta riippumatta!

Järjestämme elokuvailtoja eri teemojen tiimoilta sekä omatoimisesti että yhteistyössä muiden kerhojen kanssa. Mukaan voi tulla kuka tahansa elokuvista kiinnostunut! Lisäksi tiedotamme kaikesta elokuviin liittyvästä Facebook-sivullamme.

Olemme myös rakentamassa yhteistyötä kollegoihimme Aallon muissa korkeakouluissa ja Helsingin yliopistolla.

Olemme aina avoimia uusille ideoille. Jos sinulla on loistava konsepti ota yhteyttä! 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat