Yhdistyslistaus

Teatteri, tanssi ja kulttuuri

Anna luovuutesi kukkia erilaisissa kulttuuriyhdistyksissä. Tarjolla on valokuvausta, elokuvia, speksejä sekä kulttuurillisia bakkanaaleja ja työpajoja.
Aallon valokuvausseura_logo

Aallon valokuvausseura ry

Kiinnostaako valokuvaus, tai oletko peräti digi-, väri- tai mustavalkokuvauksen konkari?

Tarjoamme harrastuksellesi sisältöä monenmoisten kurssien, hyödyllisten vuokralaitteiden sekä analogikuvaajalle tarpeellisen pimiön muodossa, puhumattakaan mukavasta porukasta, jonka kanssa turista asioista.

Aalto Asian Dance Group

CSSADANCE ry

CSSADANCE ry on vuonna 2015 CSSA:sta itsenäistynyt tanssiryhmä. Ryhmään ovat tervetulleet kaikki tanssista ja aasialaiskulttuurista kiinnostuneet. Ryhmän tunnit pidetään vapaamuotoisesti ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmän koko vaihtelee, mutta aina pääsee mukaan. Pidämme säänölisesti treenit ja epäsäänölisesti esiintymiset. Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia.

Montaasi logo

Elokuvakerho Montaasi

Elokuvakerho Montaasin tarkoituksena on edistää jäsentensä elokuvataiteen ja -tekniikan tuntemusta. Kerho tarjoaa elokuvasta kiinnostuneille mahdollisuuden tavata toisiaan ja toteuttaa elokuvaideoitaan. Vuodesta 1957 alkaen Montaasissa on tehty harrastajavoimin satoja elokuvia.

Montaasi järjestää elokuvan tekemistä opettavia kursseja, ekskursioita elokuva-alan kohteisiin, leffaillan joka sunnuntai sekä muita tapahtumia. Kerho tarjoaa opastusta, kontakteja ja kalustoa oman elokuvan toteuttamiseen.

Montaasin jäsenet voivat osallistua kaikkiin kerhon tapahtumiin (esim. leffaillat, ekskursiot, kurssit ja tuotannot), käyttää kerhohuoneella olevaa kalustoa maksutta ja vuokrata kuvauskalustoa edullisesti. Kerho tarjoaa jäsenilleen myös muita etuja, kuten halpoja elokuvalippuja sekä mahdollisuuksia tutustua elokuva-alan toimijoihin.

Montaasin kerhohuone sijaitsee osoitteessa Otakaari 20 A. Kerhon tapahtumista saa tietoa liittymällä tiedotuslistalle.

Kyppendales logo

KYppendales

KYppendales on Aalto-yliopistossa vuonna 2015 perustettu tanssiesiintymisryhmä. Esiinnymme erilaisissa tapahtumissa ympäri vuoden ja järjestämme avoimia treenejä kaikille. Tanssilajimme ovat monipuolisia ja vakituiset jäsenet vaikuttavat pitkälti siihen eri taidoillaan. Räätälöimme esityksiä toiveiden mukaan – älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysy lisää!

KY-speksi logo

KY-Speksi ry

KY-Speksi on Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun opiskelijavoimin, pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin kunnianhimoisesti tehty vuorovaikutteinen musiikkinäytelmä. Mukana on musiikkia, laulua ja tanssia sekä huikeita näyttelijäsuorituksia — tajunnan räjäyttävää tarinaa unohtamatta. Näyttelijät toimivat milloin käsikirjoituksen, milloin yleisön toiveiden mukaan; yleisö voi osallistua näytökseen ”Omstart!”-huudoilla, jolloin lavan tapahtumat esitetään uudestaan hiukan muuteltuina.

Nimestään huolimatta KY-Speksiä tekemään ovat tervetulleita kaikenikäiset opiskelijat taustastaan ja opintoalastaan riippumatta. Näytökset esitetään alkukeväästä, ja työryhmähaku on käynnissä yleensä loppukesän ja alkusyksyn tienoilla. Lisää tietoa löydät Facebookista.

Luova aalto logo

Luova Aalto

Luova Aalto on yhteisö, joka tuo luovuudesta kiinnostuneet ihmiset yhteen. Järjestämme tapahtumia, workshoppeja, excuja – mitä vain mikä liittyy luovuuteen. Haluamme luoda monipuolisempaa tapahtumakulttuuria ja tarjota mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, kehittää omaa luovuuttaan ja pitää hauskaa inspiroivassa ympäristössä.

Luova Aalto perustettiin syksyllä 2016 ja se on järjestänyt tähän mennessä musiikin koodaamisen workshopin yhteistyössä MeHackitin kanssa ja puutarhajuhlat Roots Helsingin tiloissa.

Seuraa meitä Facebookissa niin pysyt ajantasalla uutisista ja tapahtumistamme!

Otanko logo

Otanko ry

Tankotanssia opiskelijoille Otaniemessä!

Kiehtooko vauhti ja vaaralliset tilanteet? Olisiko muhkeampi haba ja tiukka sixpack ihan jees juttu, mutta ikuiset kuntopiirit ja salilla pumppaaminen alkavat kyllästyttää?

Vastauksesi on tankotanssi!

Ja mikä parasta, nyt sen vuoksi ei tarvitse enää lähteä merta edemmäs kalaan! Otanko ry mahdollistaa opiskelijoille tankotanssin kohtuuhintaisen harrastamisen Otaniemessä.

Järjestämme viikottaisia ohjattuja tunteja, lajikokeiluja esimerkiksi killoille ja muille yhdistyksille sekä tankotanssiesityksiä.

Jos haluat pysyä kärryillä tapahtumista sekä ilmoittautua tunneille, täytä jäsenhakemus! Hakemuksen löydät täältä!

Polijazz logo

Polijazz ry

Polijazz ry on tanssiyhdistys, jossa pääset tanssimaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tarjoamme eri tanssilajeja streetistä nykytanssiin. Ohjelmistomme vaihtelee lukukausittain, joten tarkasta mitä meillä on sinulle juuri nyt. Polijazz järjestää eri tanssilajeista viikottaisia tanssitunteja ja muutaman viikon kestäviä tiiviskursseja Otaniemessä, joista sekä aloittelijat että tanssia pitkään harrastaneet löytävät mieleisensä.

Yhdistyksessämme toimii intensiivisesti treenaava esiintymisryhmä Koherenssi, joka keikkailee erilaisissa tapahtumissa. Polijazz tekee myös ekskursioita tanssitapahtumiin, yhteisiä illanviettoja ja esiintymisiä. Kaikki ohjaajamme ovat pitkään lajia harrastaneita, puoliammattilaisia tai ammattilaisia. Laadukkaat tuntimme ovat hyvin huokeita verrattuna kaupalliseen tarjontaan, joten kynnys tanssin harrastamiseen on matala.

Tervetuloa tanssimaan!

PTNKY logo

PTNKY

Dekadenssi ja hedonismi, liiallisuudet ja äärimmäisyydet. PTNKY on yhdistelmä näitä kaikkia ja hieman enemmänkin. Kerhon toiminta oli jäissä vuosikymmenet, mutta se herätettiin henkiin syksyllä 2016. Petankki-kerhosta vuodesta 1952 lähtenyt tarina on noussut uuteen kukoistukseensa.

PTNKY on tunnettu raivoikkaista bakkanaaleistaan Helsingin opiskelijoiden keskuudessa. Esimerkiksi tapahtuma Broiler Room on niittänyt kansallista mainetta ja sitä pidetään yleisesti KY:n historian parhaana juhlana. PTNKY ei suvaitse syrjintää missään muodossa, joten tapahtumat ovat avoimia kaikille riippumatta yliopistosta saati muista maallisista murheista.

Taideko logo

Taideko

Taideko on ensimmäinen korealainen Arts & Design yhdistys Suomessa. Taideko nimessä yhdistyvät “Taide” (‘art’ suomeksi), Design ja ‘Korea’. Taidekon jäsenet ovat monipuolisesta akateemisesta taustasta, jotka liittyvät taiteen, muotoilun ja käsitöihin korostaen monitieteisiä lähestymistapoja ja teoksia. Tällä hetkellä olemme kaikki sidoksissa Aalto ARTSiin, jossa olemme juurtuneet ja missä meidän suunnitteluidentiteetit ovat alkaneet kukoistaa. Meillä on keskeinen rooli lisätä keskinäistä ymmärtämystä Korean ja Suomen kulttuurien taiteen ja muotoilun välillä. Haluamme jakaa tietoa ja tietämystä, suorittaa luovaa toimintaa tarjoamalla monipuolisia kulttuuritapahtumia, kuten näyttelyitä, työpajoja, seminaareja ja julkaisemalla työpapereita molemmissa maissa.

Teekkarispeksi logo

Teekkarispeksi ry

Speksi on kuin teatteria, mutta hauskempaa!

Teekkarispeksi on Otaniemestä ponnistava, opiskelijoista ja valmistuneista koostuva värikäs teatteriyhdistys. Keväisin Teekkarispeksi tuottaa täysiverisen musikaaliproduktion, jonka näkee 2500 katsojaa ympäri Suomea. Tämän jokavuotisen spektaakkelin toteuttaa yli satahenkinen tekijäjoukko, jossa ovat mukana kaikki musiikkiteatterin osa-alueet puvustajista ja lavastajista tanssijoihin sekä valo- ja äänitekniikasta orkesteriin.

Mainio tapa hypätä mukaan speksikelkkaan on osallistua alkusyksystä speksin tanssi- ja improvisaatiokursseille, puvustusiltamiin, bändijameihin, saunailtoihin ja muihin speksikkäisiin tapahtumiin. Tulevan kevään produktion tekijät valitaan loppusyksystä, ja mukaan mahtuu niin rautaisia ammattilaisia kuin tulevia kykyjä – Teekkarispeksi tarjoaa innostuneille ensiluokkaista opastusta ja ohjausta jokaisen osa-alueen tiimoilta.

Klikkaa itsesi osoitteeseen https://teekkarispeksi.fi/mukaan-speksiin/ ja päästä luovuutesi valloilleen!

Tikelo logo

Tikelo

Tikelo on KY:n elokuvakerho, joka on perustettu vuonna 1965 ja on näin yksi vanhimmista kauppakorkeakoulumme kerhoista. Se on omistettu nautiskelulle elokuvien parissa leffamausta riippumatta!

Järjestämme elokuvailtoja eri teemojen tiimoilta sekä omatoimisesti että yhteistyössä muiden kerhojen kanssa. Mukaan voi tulla kuka tahansa elokuvista kiinnostunut! Lisäksi tiedotamme kaikesta elokuviin liittyvästä Facebook-sivullamme.

Olemme myös rakentamassa yhteistyötä kollegoihimme Aallon muissa korkeakouluissa ja Helsingin yliopistolla.

Olemme aina avoimia uusille ideoille. Jos sinulla on loistava konsepti ota yhteyttä! 
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu