Bistervägens takbastu

Bistervägens takbastu finns i översta våningen på Bistervägen 3 A.
Jämeräntaipaleen kattosauna

Bistervägens takbastu passar för bastukvällar och olika kvällstillställningar. I lokalen finns en öppen spis och en stor balkong. Lokalen får användas kl. 14–22 (på helger och helgdagar kl. 14-23). Lokalen ligger i översta våningen i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna den senast kl. 22 (på helger och helgdagar kl. 23)

Adress: Bistervägen 3 A
Bastu: Plats för 4 personer. Bastun är varm kl. 15–21.30 (på helger och helgdagar 15-22). Bastun sätts på själv från elaggregatet. 
Allrum: Soffor, lång bänk framför fönstret och pallar. Lokalen är lämplig för cirka 20 personer.
Kök: Spis, ugn, mikrovågsugn och dryckeskylare.
Övrigt: Stereoanläggning.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början.

Tillgänglighetsinformation:  Bistervägen 3A:s omgivning är tillgänglig. Tillgänglig passage till trappingången via räddningsvägen. Tillgänglig parkering möjlig längs gatan. Passagen till takbastun är inte tillgänglig då det inte finns en hiss i trappuppgången och  det finns en tröskel framför lokaldörren. Bastu- och duschutrymmen samt toaletter är  inte tillgängliga. I uppehållsrummet finns det utrymme för att röra sig med hjälpmedel.

Bilder

  Jämeräntaipaleen kattosauna
  Jämeräntaipaleen kattosaunan keittiö
  Kattosaunan kaiutin
  JMT Kattosauna parveke
  JMT Kattosauna pukuhuone
  JMT Kattosauna suihkut
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat