Jämeräntaipaleen kattosauna

Kattosauna sijaitsee Jämeräntaival 3 A:n ylimmässä kerroksessa.
Jämeräntaipaleen kattosauna

Jämeräntaipaleen kattosauna soveltuu saunailtojen ja erilaisten illanviettojen järjestämiseen. Tilassa on avotakka sekä suuri parveke. Kattosaunan käyttöaika on arkisin klo 14–22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 14-23.  Kattosauna sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Osoite: Jämeräntaival 3 A
Sauna: Tilaa 4 hengelle. Sauna laitetaan itse kytkimestä päälle. Sauna on mahdollista lämmittää arkisin aikavälillä klo 15-21:30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 15-22.
Oleskelutila: Sohvat, pitkä penkki ikkunan edessä sekä jakkaroita. Tila soveltuu noin 20 hengelle.
Keittiö: Liesi, uuni, mikro ja juomakylmiö.
Muuta: Stereot.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys: Jämeräntaival 3 A:n ympäristö on esteetön. Rapun sisäänkäynnille pääsee esteettömästi kulkemalla pelastustietä pitkin. Esteetön pysäköinti on mahdollista kadun varressa. Kattosaunalle kulku on esteellinen, sillä rappukäytävässä ei ole hissiä ja tilan ovella on kynnys. Sauna- ja peseytymistilat sekä wc ovat esteelliset. Oleskelutilassa mahtuu liikkumaan apuvälineen kanssa.

Kuvia

  Jämeräntaipaleen kattosauna
  Jämeräntaipaleen kattosaunan keittiö
  Kattosaunan kaiutin
  JMT Kattosauna parveke
  JMT Kattosauna pukuhuone
  JMT Kattosauna suihkut
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu