AYYkamoista asumista - nytt nyhetsbrev för AUS invånare

Invånarnas nyhetsbrev svarar på önskan, att informera om aktuella boendeärenden per epost, som uppkom i invånarenkäten. Nyhetsbrevet utkommer ungefär fem gånger per år.
Asukkaan UKK

AUS nya nyhetsbrev för invånarna AYYkamoista asumista skickades ut i början av maj. Brevets skojiga namn är Instagram-omröstningens skörd- AYY Housing-Instagram-kontots följare valde namnet utifrån fyra alternativ på finska. Det engelskspråkiga namnet blev TodAYY´s Housing Mail.
 
Förutom brevets namn kom även idén till brevet ursprungligen från invånarna. I svaren på förra årets invånarenkät önskades boendeinformation främst per epost. Även  invånarenkätens 2022 resultat är liknande. Det ser alltså ut som att traditionell epost håller måttet bland studenterna och är en viktig informationskanal.
 
Nyhetsbrevet är förutom en informationskanal även en aktuell instruktionsbank som underlättar boendet.

”Vi önskar att vi med hjälp av invånarnas nyhetsbrev når så många av våra invånare som möjligt. Målet är att underlätta boendet genom att erbjuda aktuella tips, och hålla invånarna allt bättre på kartan om boendeförnyelser som påverkar dem”, säger AUS service- och uthyrningschef Minna Merensilta enusiastiskt.
 
Nyhetsbrevet presenterar alltså boendenyheter och tips för boende men även invånardemokrati och olika temadagar och kampanjer. Även campusevenemang som gäller invånarna i Teknologbyn lyfts fram i brevet. Du kan även själv föreslå boendeteman för nyhetsbrevet genom att ta kontakt med  AUS kommunikation per epost.
 
TodAYY´s housing news utkommer ungefär fem gånger per år och följande brev skickas till  invånarna i juli. Om du ännu inte har fått nyhetsbrevet kan du beställa det genom att gå med på epostlistan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Vanliga frågor och svar om medlemsservice under julen och årsskiftet

AUS servicebyrå har semester 23.12.–30.12.2022, men telefonservicen är öppen 27.12.-30.12. Nedan hittar du vanliga frågor och svar om medlemsservice och boende under julen och årsskiftet.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS styrelse för år 2023 har valts

På sitt möte den 24 november 2022 godkände Aalto-universitetets studentkårs delegation styrelsebildare Ida Parkkinens förslag till styrelsesammansättningen för år 2023. På mötet valdes även viceordförande för den nya delegationen.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Antti Regelin vald till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023

Antti Regelin har valts till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023. Förbundsmötet som ordnades i Esbo i Korpilampi 18-19.11 röstade om styrelsemedlemmarna på lördag kväll.
Nea Baarman hymyilee
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Nea Baarman börjar som AUS chef för påverkan och kommunikation

Nea Baarman har blivit vald till Aalto-universitetets studentkårs nya chef för påverkan och kommunikation.