AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Asukkaan UKK

AYY:n uusi asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista lähti matkaan toukokuun alussa. Kirjeen hupaileva nimi on Instagram-äänestyksen satoa - AYY Housing-Instagram-tilin seuraajat valitsivat nimen neljän suomenkielisen vaihtoehdon joukosta. Englanninkieliseksi nimeksi valikoitui TodAYY's Housing Mail.
 
Nimen ohella myös idea kirjeeseen on saatu alun perin asukkailta. Viimevuotisen asukaskyselyn vastauksissa toivottiin asumisen tiedotusta ensisijaisesti sähköpostitse. Myös kevään 2022 asukaskyselyn tulokset ovat samansuuntaiset. Näyttää siis siltä, että perinteinen sähköposti pitää opiskelijoiden keskuudessa yhä pintansa tärkeänä tiedotuskanavana.

AYYkamoista asumista on paitsi tiedotuskanava, myös asumista helpottava ajankohtainen ohjepankki.

”Toivomme, että asukkaiden uutiskirjeen avulla tavoitamme mahdollisimman monen asukkaamme. Tavoitteenamme on helpottaa asumista tarjoamalla ajankohtaisia vinkkejä, sekä pitää asukkaat entistä paremmin kartalla heihin vaikuttavista asumisen uudistuksista,” intoilee AYY:n palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta.
 
Uutiskirje esittelee siis asumiseen liittyviä uutisia ja asumisvinkkejä, mutta myös asukasdemokratiaa ja erilaisia teemapäiviä sekä kampanjoita. Myös Teekkarikylän asukkaita koskevia kampustapahtumia nostetaan kirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi myös ehdottaa omia asumiseen liittyviä aiheitaan ottamalla sähköpostitse yhteyttä AYY:n viestintään.
 
AYYkamoista asumista ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, ja seuraava kirje lähtee asukkaille heinäkuussa. Jos et vielä saa uutiskirjettä, voit tilata sen itsellesi liittymällä postituslistalle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kuvassa hymyileviä ihmisiä sopimuksen kanssa
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Otakaaren asuntohanke kytkee kampuksen Teekkarikylään – AYY solmi maakaupoista esisopimuksen yliopiston kanssa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valtuutti hallituksen allekirjoittamaan Aalto-yliopiston kanssa esisopimuksen Otakaaren tontista. Alueelle rakennetaan yli 700 uutta opiskelija-asuntoa ympäristöä kunnioittaen.
Text in Finnish: Varkauksia Otaniemessä - kattava vartiointi alkaa AYY:n kiinteistöjen alueella
Ajankohtaista Julkaistu:

Varkauksia Otaniemessä – kattava vartiointi alkaa AYY:n kiinteistöjen alueella

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta lisää vartiointia Otaniemessä, koska alueen kiinteistöissä on tehty varkauksia. Tapaukset ovat poliisin tiedossa.
Kuvassa kaksi hymyilevää henkilöä, jotka ovat Sainio ja Regelin.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY esittää Sampo Sainiota ja Antti Regeliniä SYL:n hallituksen jäseniksi 2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Sampo Sainiota ja Antti Regeliniä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Hallitus valitaan liittokokouksessa 18.-19.11.2022.
Design Notebook 2021
Ajankohtaista Julkaistu:

Suunnittele seuraava Design Notebook

Design-muistikirjan kysyntä on ollut suurta, joten on aika suunnitella uusi muistikirja! TOKYOn ja AYY:n tutun lukuvuosikalenterin sijaan tammikuussa ilmestyy nyt jo toisen kerran muistikirja, Design Notebook 2023. Vuoden alussa ilmestyvää muistikirjaa voi käyttää bullet journalina kalenterin tapaan, perinteisenä vihkona muistiinpanoille tai vaikka päiväkirjana. Toivomme, että muistikirjasta on iloa ja hyötyä mahdollisimman monelle jäsenellemme.