AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Asukkaan UKK

AYY:n uusi asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista lähti matkaan toukokuun alussa. Kirjeen hupaileva nimi on Instagram-äänestyksen satoa - AYY Housing-Instagram-tilin seuraajat valitsivat nimen neljän suomenkielisen vaihtoehdon joukosta. Englanninkieliseksi nimeksi valikoitui TodAYY's Housing Mail.
 
Nimen ohella myös idea kirjeeseen on saatu alun perin asukkailta. Viimevuotisen asukaskyselyn vastauksissa toivottiin asumisen tiedotusta ensisijaisesti sähköpostitse. Myös kevään 2022 asukaskyselyn tulokset ovat samansuuntaiset. Näyttää siis siltä, että perinteinen sähköposti pitää opiskelijoiden keskuudessa yhä pintansa tärkeänä tiedotuskanavana.

AYYkamoista asumista on paitsi tiedotuskanava, myös asumista helpottava ajankohtainen ohjepankki.

”Toivomme, että asukkaiden uutiskirjeen avulla tavoitamme mahdollisimman monen asukkaamme. Tavoitteenamme on helpottaa asumista tarjoamalla ajankohtaisia vinkkejä, sekä pitää asukkaat entistä paremmin kartalla heihin vaikuttavista asumisen uudistuksista,” intoilee AYY:n palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta.
 
Uutiskirje esittelee siis asumiseen liittyviä uutisia ja asumisvinkkejä, mutta myös asukasdemokratiaa ja erilaisia teemapäiviä sekä kampanjoita. Myös Teekkarikylän asukkaita koskevia kampustapahtumia nostetaan kirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi myös ehdottaa omia asumiseen liittyviä aiheitaan ottamalla sähköpostitse yhteyttä AYY:n viestintään.
 
AYYkamoista asumista ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, ja seuraava kirje lähtee asukkaille heinäkuussa. Jos et vielä saa uutiskirjettä, voit tilata sen itsellesi liittymällä postituslistalle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa