AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Asukkaan UKK

AYY:n uusi asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista lähti matkaan toukokuun alussa. Kirjeen hupaileva nimi on Instagram-äänestyksen satoa - AYY Housing-Instagram-tilin seuraajat valitsivat nimen neljän suomenkielisen vaihtoehdon joukosta. Englanninkieliseksi nimeksi valikoitui TodAYY's Housing Mail.
 
Nimen ohella myös idea kirjeeseen on saatu alun perin asukkailta. Viimevuotisen asukaskyselyn vastauksissa toivottiin asumisen tiedotusta ensisijaisesti sähköpostitse. Myös kevään 2022 asukaskyselyn tulokset ovat samansuuntaiset. Näyttää siis siltä, että perinteinen sähköposti pitää opiskelijoiden keskuudessa yhä pintansa tärkeänä tiedotuskanavana.

AYYkamoista asumista on paitsi tiedotuskanava, myös asumista helpottava ajankohtainen ohjepankki.

”Toivomme, että asukkaiden uutiskirjeen avulla tavoitamme mahdollisimman monen asukkaamme. Tavoitteenamme on helpottaa asumista tarjoamalla ajankohtaisia vinkkejä, sekä pitää asukkaat entistä paremmin kartalla heihin vaikuttavista asumisen uudistuksista,” intoilee AYY:n palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta.
 
Uutiskirje esittelee siis asumiseen liittyviä uutisia ja asumisvinkkejä, mutta myös asukasdemokratiaa ja erilaisia teemapäiviä sekä kampanjoita. Myös Teekkarikylän asukkaita koskevia kampustapahtumia nostetaan kirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi myös ehdottaa omia asumiseen liittyviä aiheitaan ottamalla sähköpostitse yhteyttä AYY:n viestintään.
 
AYYkamoista asumista ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, ja seuraava kirje lähtee asukkaille heinäkuussa. Jos et vielä saa uutiskirjettä, voit tilata sen itsellesi liittymällä postituslistalle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2023

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 7.8.2023 - su 7.1.2024.