AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Asukkaan UKK

AYY:n uusi asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista lähti matkaan toukokuun alussa. Kirjeen hupaileva nimi on Instagram-äänestyksen satoa - AYY Housing-Instagram-tilin seuraajat valitsivat nimen neljän suomenkielisen vaihtoehdon joukosta. Englanninkieliseksi nimeksi valikoitui TodAYY's Housing Mail.
 
Nimen ohella myös idea kirjeeseen on saatu alun perin asukkailta. Viimevuotisen asukaskyselyn vastauksissa toivottiin asumisen tiedotusta ensisijaisesti sähköpostitse. Myös kevään 2022 asukaskyselyn tulokset ovat samansuuntaiset. Näyttää siis siltä, että perinteinen sähköposti pitää opiskelijoiden keskuudessa yhä pintansa tärkeänä tiedotuskanavana.

AYYkamoista asumista on paitsi tiedotuskanava, myös asumista helpottava ajankohtainen ohjepankki.

”Toivomme, että asukkaiden uutiskirjeen avulla tavoitamme mahdollisimman monen asukkaamme. Tavoitteenamme on helpottaa asumista tarjoamalla ajankohtaisia vinkkejä, sekä pitää asukkaat entistä paremmin kartalla heihin vaikuttavista asumisen uudistuksista,” intoilee AYY:n palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta.
 
Uutiskirje esittelee siis asumiseen liittyviä uutisia ja asumisvinkkejä, mutta myös asukasdemokratiaa ja erilaisia teemapäiviä sekä kampanjoita. Myös Teekkarikylän asukkaita koskevia kampustapahtumia nostetaan kirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi myös ehdottaa omia asumiseen liittyviä aiheitaan ottamalla sähköpostitse yhteyttä AYY:n viestintään.
 
AYYkamoista asumista ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, ja seuraava kirje lähtee asukkaille heinäkuussa. Jos et vielä saa uutiskirjettä, voit tilata sen itsellesi liittymällä postituslistalle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi 2024

AYY hakee Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Täydennyshaku on auki 12.2.–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Julkaistu:

Heti vapaat

Tutustu AYY:llä vapaina oleviin asuntoihin
White cap with blue embroidered text with the word "immigrant". In the background a framed poster with a photo of the same kind of cap.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaa täydennettiin kuudella teoksella – teemana rauha

Vuoden 2023 lopulla Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin kuudella taideteoksella. Jäsenistölle avoin teoshaku oli auki marraskuussa teemalla "Peace – rauha".