AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Asukkaan UKK

AYY:n uusi asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista lähti matkaan toukokuun alussa. Kirjeen hupaileva nimi on Instagram-äänestyksen satoa - AYY Housing-Instagram-tilin seuraajat valitsivat nimen neljän suomenkielisen vaihtoehdon joukosta. Englanninkieliseksi nimeksi valikoitui TodAYY's Housing Mail.
 
Nimen ohella myös idea kirjeeseen on saatu alun perin asukkailta. Viimevuotisen asukaskyselyn vastauksissa toivottiin asumisen tiedotusta ensisijaisesti sähköpostitse. Myös kevään 2022 asukaskyselyn tulokset ovat samansuuntaiset. Näyttää siis siltä, että perinteinen sähköposti pitää opiskelijoiden keskuudessa yhä pintansa tärkeänä tiedotuskanavana.

AYYkamoista asumista on paitsi tiedotuskanava, myös asumista helpottava ajankohtainen ohjepankki.

”Toivomme, että asukkaiden uutiskirjeen avulla tavoitamme mahdollisimman monen asukkaamme. Tavoitteenamme on helpottaa asumista tarjoamalla ajankohtaisia vinkkejä, sekä pitää asukkaat entistä paremmin kartalla heihin vaikuttavista asumisen uudistuksista,” intoilee AYY:n palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta.
 
Uutiskirje esittelee siis asumiseen liittyviä uutisia ja asumisvinkkejä, mutta myös asukasdemokratiaa ja erilaisia teemapäiviä sekä kampanjoita. Myös Teekkarikylän asukkaita koskevia kampustapahtumia nostetaan kirjeeseen. Uutiskirjeeseen voi myös ehdottaa omia asumiseen liittyviä aiheitaan ottamalla sähköpostitse yhteyttä AYY:n viestintään.
 
AYYkamoista asumista ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa, ja seuraava kirje lähtee asukkaille heinäkuussa. Jos et vielä saa uutiskirjettä, voit tilata sen itsellesi liittymällä postituslistalle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Suvi Vendelin
Ajankohtaista Julkaistu:

Opiskelijan ääni kuuluu Aallon hallituksen nimityskomiteassa

Arkkitehtuurin opiskelija Suvi Vendelin on ensimmäisenä opiskelijana päässyt Aalto-yliopiston hallituksen nimityskomiteaan (engl. BNC, Board Nomination Committee) opiskelijajäseneksi. Hän osallistui ensimmäiseen kokoukseensa toukokuussa 2021 ja saa jatkaa komiteassa toisenkin vuoden.
Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi Prideä juhlitaan vielä?

Pride-kuukauden kunniaksi sateenkaariopiskelijajärjestö GAYY:n hallitus avaa tässä blogissa pride-liikkeen historiaa. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ja yhdenvertaisuuden edistäminen on ollut pitkä ja kivinen tie jo tähän asti. Ymmärtämällä historiaa saamme paremman kuvan nykytilanteesta ja siitä, mihin asioihin on saatu muutosta ja mihin vielä tarvitaan muutosta. Yhteiskunta onneksi muuttuu paremmaksi paikaksi, mutta muutos ei tapahdu itsestään.
Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.
Teemu Palkki blogikuva
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Artsilaisten viesti ei saa jäädä kuulematta

Tänä keväänä Väreessä ei ole voinut olla huomaamatta opiskelijoiden mielenilmauksia. Koulutuspoliittinen asiantuntija Teemu Palkki avaa ylioppilaskunnan näkökulmia taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilanteeseen.