Allaktivitetslokal

Allaktivitetslokalen finns i föreningskorridoren mellan trapporna A och C på Bistervägen 3. På lokalens långa vägg finns speglar och en balettstång så den lämpar sig speciellt bra för danstimmar.
Monitoimitila

Allaktivitetslokalen finns i föreningskorridoren mellan trapporna A och C på Bistervägen 3. På lokalens långa vägg finns speglar och en balettstång så den lämpar sig speciellt bra för danstimmar. Om man ordnar någonting annat i lokalen ska golvet skyddas med plastmattor som finns på plats. I allaktivitetslokalen finns ljudåtergivning.

Allaktivitetslokalens användningstid är 8–22 (på helger och helgdagar från 10-23). Eftersom lokalen sällan behövs för hela dagen bokas den i allmänhet i ca 2 timmars pass.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor.

Tillgänglighetsinformation: Det finns två ingångar till Allaktivitetslokalen. Bistervägen 3 A:s ingång är inte tillgänglig eftersom det  finns trappor framför dörren. Det finns en tillgängligare ingång  i närheten av Bistervägen 3 C:s  parkeringsplats. Framför dörren finns en tröskel. I Allaktivitetslokalen finns tillräckligt med utrymme för att röra sig med hjälpmedel. Lokalens toalett är   inte tillgänglig. Parkeringsplatsen på gården är inte tillgänglig.

Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat