Monitoimitila

Jämeräntaival 3 A- ja C-rappujen välisellä yhdistyskäytävällä sijaitseva Monitoimitila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tanssiharjoitusten pitämiseen.
Monitoimitila

Monitoimitilan pitkällä seinällä on peilit ja balettitanko, minkä ansiosta tila sopii erityisesti tanssiharjoitusten pitämiseen. Mikäli tilassa järjestetään jotain muuta, tulee lattia suojata tilasta löytyvillä muovimatoilla. Monitoimitilassa on äänentoisto.

Monitoimitilan käyttöaika on 10–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttöaika on 10-23. Koska tilaa tarvitaan vain harvoin koko päiväksi, varataan sitä yleensä noin 2 tunnin vuoroissa.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys:  Monitoimitilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Jämeräntaival 3 A:n sisäänkäynti ei ole esteetön,sillä ovien yhteydessä on portaat. Esteettömämpi kulku tilaan löytyy Jämeräntaival 3 C:n puolelta parkkialueen läheisyydestä. Ovella on kynnys. Monitoimitilassa on riittävästi tilaa apuvälineen kanssa liikkumiseen. Tilassa ei ole esteetöntä wc-tilaa. Pihalla ei ole esteetöntä parkkipaikkaa.

Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu