Aalto-universitetets studentkårs styrelse för året 2021 har valts

Aalto-universitetets studentkårs styrelse för året 2021 har valts. AUS delegation valde styrelsen på sitt möte 26.11. utifrån styrelsebildare Milja Leinonens förslag. Dessutom valdes Noora Torpo och Petra Ekroos till delegationens viceordförande för nästa år.
Kuvassa juuri valittu vuoden 2021 hallitus

AUS styrelsemedlemmarna för år 2021 är: 

Milja Leinonen, ELEC, ordförande

Tuomas Poutanen, SCI 

Julia Tofferi, CHEM 

Rebecca Adrianzen, BIZ 

Matias Saikku, ENG 

Tiina Pajukari, SCI 

Laura Nikola, BIZ 

Sara Selonen, ARTS 

Samuli Vehkomäki, ENG 

Otto Usvajärvi, BIZ

”Jag tycker att den här uppställningen är bäst för att möta nästa års utmaningar, utveckla AUS och att förverkliga världens bästa studentlivet. Jag är mycket nöjd med att vi fick en styrelse med medlemmar från olika studieområde", kommenterar AUS styrelsebildare och nästa års styrelseordförande Milja Leinonen.

Styrelsen beslutar om den interna ansvarsfördelningen i början av nästa år.

På samma möte valde delegationen delegationens viceordförande för år 2021. Första viceordföranden är Noora Torpo och andra viceordföranden är Petra Ekroos.

 

Mer information:

Milja Leinonen, AUS styrelsebildare och styrelseordförande 2021, [email protected]

Elina Nieminen, AUS verksamhetsledare, [email protected] 

 

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för cirka 14 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Diversity December
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Diversity December

I kampanjen Diversity December diskuterar vi mångfalden i vår gemenskap och olika former av diskriminering. I denna blog ska vi uppdatera mer information om ämnet under kampanjen.
Kuvassa AYY:n hallitus vuodelle 2022
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS styrelse för år 2022 har valts

På sitt möte den 1 december 2021 godkände Aalto-universitetets studentkårs delegation styrelsebildare Otto Usvajärvis förslag till styrelsesammansättningen för år 2022. På mötet valdes även viceordförande för den nya delegationen.
A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Vanliga frågor och svar om medlemsservice under julen och årsskiftet 2021

Medlemsservicen och vår servicebyrå har semester 18.12.2021–2.1.2022 och under den tiden svarar vi inte på meddelanden. Servicebyrån är också stängd på självständighetsdagen den 6.12.2021 samt på fredagen den 7.1.2022 efter trettondagen. Vår telefontjänst är öppen 20.12–22.12 och 29.12–30.12 kl. 12–16 och 31.12 kl. 12–15.
Rebecca Adrianzen
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Kommuner måste möjliggöra coronapasset även för dem som har vaccinerats utanför EU

Social- och hälsovårdsministeriet har tillrått kommuner att skapa passet för dem som har fått de godkända vaccinerna utanför EU. Helsingfors, Esbo och Vanda har vägrat att följa rådet under hänvisning till att detta inte är tekniskt möjligt. Beslutet sätter vaccinerade människor i en ojämlik ställning med varandra.