Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2021 on valittu

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi kokouksessaan torstaina 26.11.2020 AYY:n hallituksen vuodelle 2021. Hallitus valittiin hallituksen muodostajan, Milja Leinosen, esityksen mukaisesti. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajiksi Noora Torpo ja Petra Ekroos.
Kuvassa juuri valittu vuoden 2021 hallitus

AYY:n hallituksen jäsenet vuodelle 2021 ovat: 

Milja Leinonen, ELEC, puheenjohtaja 

Tuomas Poutanen, SCI 

Julia Tofferi, CHEM 

Rebecca Adrianzen, BIZ 

Matias Saikku, ENG 

Tiina Pajukari, SCI 

Laura Nikola, BIZ 

Sara Selonen, ARTS 

Samuli Vehkomäki, ENG 

Otto Usvajärvi, BIZ

”Tämä kokoonpano on mielestäni paras vastaamaan ensi vuoden haasteisiin ja kehittämään AYY:tä sekä toteuttamaan visiota maailman parhaasta opiskelijan elämästä. Olen oikein tyytyväinen, että saimme hallitukseen hyvän edustuksen eri alojen opiskelijoista”, kommentoi hallituksen muodostaja ja AYY:n ensi vuoden hallituksen puheenjohtaja Milja Leinonen. 

Hallitus päättää sisäisestä vastuunjaostaan ensi vuoden alussa. 

Samassa kokouksessa edustajisto valitsi edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2021. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Noora Torpo ja toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Petra Ekroos

 

Lisätiedot: 

Milja Leinonen, AYY:n hallituksen muodostaja ja vuoden 2021 hallituksen puheenjohtaja, [email protected] 

Elina Nieminen, AYY:n toiminnanjohtaja, [email protected] 

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

visuaalinen_viestinta
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee visuaalisen viestinnän asiantuntijaa

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee visuaalisen viestinnän asiantuntijaa tekemään monipuolista visuaalista sisältöä ylioppilaskunnan tapahtuma-, vaikuttamis- ja palveluviestintään! Haku tehtävään on auki 19.12.2021 saakka.
Diversity December
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Diversity December

Keskustelemme yhteisömme moninaisuudesta sekä syrjinnän eri muodoista osana Diversity December -kampanjaamme. Tässä kampanjan aikana täydentyvässä ja päivittyvässä blogissa voit syventyä aiheeseen ja taustoihin lisää.
Kuvassa AYY:n hallitus vuodelle 2022
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n vuoden 2022 hallitus on valittu

Kokouksessaan 1.12.2021 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Otto Usvajärven, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2022. Kokouksessa valittiin myös tuoreen edustajiston varapuheenjohtajat.
A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Joulun ja vuodenvaihteen UKK

Jäsenpalvelut ja palvelutoimistomme ovat lomalla 18.12.-2.1.2022., jolloin emme vastaa viesteihin. Toimistomme on suljettu myös itsenäisyyspäivänä 6.12. sekä loppiaisen jälkeisenä perjantaina 7.1.2022. Puhelinpalvelumme on avoinna 20.12.-22.12. ja 29.12.-30.12. klo 12-16 ja 31.12. klo 12-15.