Aalto Amazing Race 2021

Aalto Amazing Race 2021 är här!

Aalto Amazing Race är en vild, äventyrlig tävling som organiseras för Aalto-universitets förstaårsstuderanden och erbjuder en utmärkt chans att lära känna studeranden från andra ämnesområden på Aalto. Under evenemanget ska laget ta sig fram genom att lösa svåra problem och tips medan de tävlar mot tiden. En otrolig efterfest väntar dem som tar sig i mål i tid.

Deltagarna delas upp i lag med studeranden från olika vetenskapsgrener. Om man vill, kan man få en kompis med i samma lag. Aalto Amazing Race börjar torsdagen den 21 oktober i Otnäs. Lagen tillkännages och startar med korta mellanrum från och med 15.00 med sitt första tips.
Biljettförsäljningen börjar nästa måndag den 4 oktober kl 12:00! Länken publiceras senare i detta evenemang.
VAD: Aalto Amazing Race 2021
VAR: Start i Otnäs
NÄR: den 21 oktober klockan 15.00 -->
TA MED: Kläder enligt väder och HRT-busskort
PRIS: 5€
Vi ska komma ihåg att ta hand om allas säkerhet i evenemanget! Även om evenemanget firas delvis utomhus är det viktigt att komma ihåg och följa följande anvisningar.
- Om du visar någonslags symtom på sjukdom, stanna hemma.
- Vi rekommenderar starkt att du använder ansiktskydd.
- Vi rekommenderar starkt att du gör corona hemtest före evenemanget.
- Ladda ner Coronablinkern (https://koronavilkku.fi/sv/) och säkerställ att bluetooth och positionering är påslagen under evenemanget!
Som evenemang är Aalto Amazing Race rättvist och jämlikt för alla och inga trakasserier tolereras. I evenemanget följs AUS Principer för tryggare lokaler. Om du ändå upplever osakligt beteende eller trakasserier, kan du kontakta AUS trakasseriombud på [email protected]
Evenemanget är K-18.
The Amazing Race Aalto
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat