Aalto Amazing Race 2021

Aalto Amazing Race 2021 on täällä!

Kaikille Aallon ensimmäisen vuoden opiskelijoille suunnattu Aalto Amazing Race on huikea seikkailukilpailu, jossa fuksit, mursut ja kaikki muutkin ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät tutustumaan Aaltolaisiin oman opiskelualansa ulkopuolelta. Seikkailussa joukkueet etenevät kohti maalia ratkomalla erilaisia tehtäviä ja vihjeitä, samalla kisaten kelloa vastaan. Maaliin päässeitä odottaa palkitseminen ruokatarjoiluin.

Osallistujat jaetaan järjestäjän toimesta poikkitieteellisiin joukkueisiin. Joukkueeseen saa halutessaan valita mukaan yhden kaverin. Itse matka starttaa torstaina 21.10., lähdöt porrastetusti klo 15 alkaen Otaniemestä. Tällöin osallistujat saavat tietää oman ryhmänsä ja ensimmäisen vihjeen.
Lipunmyynti alkaa ensi viikon maanantaina 4.10. kello 12:00!

MITÄ: Aalto Amazing Race 2021
MISSÄ: Lähtö Otaniemestä
MILLOIN: 21. lokakuuta klo 15.00 -->
MITÄ MUKAAN: Säänmukainen vaatetus ja HSL-matkakortti
HINTA: 5€

Muistetaan huolehtia kaikkien turvallisuudesta tapahtuman aikana! Vaikka tapahtuma on osittain ulkona, on seuraavien ohjeiden muistaminen ja noudattaminen tärkeää.
- Jos koet minkäänlaisia sairauden oireita tai sinut on määrätty karanteeniin, jääthän kotiin.
- Suosittelemme hyvin vahvasti kasvomaskien käyttöä.
- Suosittelemme hyvin vahvasti koronan kotitestausta ennen tapahtumaa.
- Lataa puhelimeesi Koronavilkku (https://koronavilkku.fi/) ja varmista, että laitteesi bluetooth sekä sijainti ovat päällä tapahtuman ajan!

Aalto Amazing Race on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin [email protected]
Tapahtuma on K-18.
The Amazing Race Aalto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu