Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.

Tekniikan kandidaatti Pajukari toimi vuonna 2021 AYY:n hallituksessa ja 2022 SYL:in hallituksessa sosiaalipolitiikasta vastaavana hallituslaisena. Pajukari iloitsee valintaansa: ” Mahtavaa päästä palaamaan AYY:lle ja hypätä ensimmäistä kertaa vaikuttamisen asiantuntijan saappaisiin. Olen todella innoissani siitä, että pääsen mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää! Ja onhan tässä sellaista kotiinpaluun fiilistä.” Pajukari aloitti työt AYY:llä tammikuussa 2023 ja toimii opintovapaan sijaisena joulukuuhun 2023 asti.

Viime vuonna yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut Mäkinen on Pajukarin tapaan ylioppilasliikeaktiivi, ja on toiminut ISYY:llä mm. hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana, edustajistossa ja harjoittelijana. Aikaisemmin Mäkinen on toiminut suunnittelijana opintopalveluissa sekä suunnittelusihteerinä kehittämispalveluissaä. Työskentely-ympäristö Itä-Suomen yliopistosta Aaltoon on sujunut hyvin: ”Olen erittäin innoissani uudesta työstäni AYY:llä! Olen tehnyt paljon työtä sekä opiskelijoiden yhdenvertaisuuden että kansainvälisten asioiden parissa muualla Suomessa, joten työ sopii minulle täydellisesti. Aallon yhteisö on ottanut minut vastaan erittäin lämpimästi, enkä malta odottaa, että pääsen tekemään monen tasoista vaikuttamistyötä opiskelijoiden eteen.” Mäkinen aloitti työt AYY:llä helmikuussa 2023.

Pajukarin ja Mäkisen esihenkilönä toimiva viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö Nea Baarman kommentoi kahden uuden asiantuntijan valintaa: ”Todella upeaa saada Tiinan ja Ronjan kaltaiset ylioppilasliikeosaajat tiimiini mukaan. Molemmilla heistä on pitkä ja vankka kokemustausta, sekä sellaista osaamista, jolla saamme tehtyä entistä parempaa opiskelijavaikuttamista AYY:llä.”

Tervetuloa Tiina ja Ronja!

Englannin ja ruotsin kieliset käännökset tulossa! / English and Swedish translations are coming / Engelska och svenska översättningar kommer


Lisätietoja:
Nea Baarman, viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö
[email protected]
Two people looking at the camera
Mäkinen (vas.) ja Pajukari (oik.)
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A man sitting on the sofa wearing a black suit and smiling for the camera.
Tiedote Julkaistu:

AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi

AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024.
Students in the lobby of Väre
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot, Tiedote Julkaistu:

Tuemme opiskelijoiden järjestämää valtausta Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tukee opiskelijoiden järjestämää mielenilmausta Aalto-yliopiston tiloissa. Mielenosoitus ottaa kantaa Orpon hallituksen opiskelijoihin kohdistamiin leikkauksiin ja maahanmuuttopolitiikkaan.
AYY student living
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n asukasvalinnan muutokset astuvat voimaan asteittain 1.9.2023 alkaen

Tiedotimme kesäkuussa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tulevista asukasvalintamuutoksista, jotka muuttuvat edustajiston hyväksymän uuden asumisen ohjesäännön ja siihen liittyvän asukasvalintaliitteen mukaisiksi. Muutokset pohjautuvat Ara-säädöksiin ja uuteen korkotukilakiin, jotka velvoittavat ylioppilaskuntaa kohdentamaan asuntoja tarkemmin niitä eniten tarvitseville.

Asteittainen muutos tulee voimaan uuden korkotukilain astuessa voimaan 1.9.2023. Laissa asukasvalintatehtävä katsotaan julkiseksi hallintotehtäväksi ja siihen liittyy myös virkavastuusäännös, joka velvoittaa asukasvalintaa tehtävän entistä tarkemmin lakien vaatimalla tavalla.
Laptop, teacup and snacks on a table.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Muutoksia AYY:n asukasvalintaan syksyllä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asukasvalintaan on tulossa muutoksia. Muutokset liittyvät asumisen ohjesäännön uudistusprosessiin. Tiedotamme muutoksista lisää syksyllä, kun järjestelmiä on testattu, ja muutokset voidaan ottaa käyttöön.