Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.

Tekniikan kandidaatti Pajukari toimi vuonna 2021 AYY:n hallituksessa ja 2022 SYL:in hallituksessa sosiaalipolitiikasta vastaavana hallituslaisena. Pajukari iloitsee valintaansa: ” Mahtavaa päästä palaamaan AYY:lle ja hypätä ensimmäistä kertaa vaikuttamisen asiantuntijan saappaisiin. Olen todella innoissani siitä, että pääsen mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää! Ja onhan tässä sellaista kotiinpaluun fiilistä.” Pajukari aloitti työt AYY:llä tammikuussa 2023 ja toimii opintovapaan sijaisena joulukuuhun 2023 asti.

Viime vuonna yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut Mäkinen on Pajukarin tapaan ylioppilasliikeaktiivi, ja on toiminut ISYY:llä mm. hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana, edustajistossa ja harjoittelijana. Aikaisemmin Mäkinen on toiminut suunnittelijana opintopalveluissa sekä suunnittelusihteerinä kehittämispalveluissaä. Työskentely-ympäristö Itä-Suomen yliopistosta Aaltoon on sujunut hyvin: ”Olen erittäin innoissani uudesta työstäni AYY:llä! Olen tehnyt paljon työtä sekä opiskelijoiden yhdenvertaisuuden että kansainvälisten asioiden parissa muualla Suomessa, joten työ sopii minulle täydellisesti. Aallon yhteisö on ottanut minut vastaan erittäin lämpimästi, enkä malta odottaa, että pääsen tekemään monen tasoista vaikuttamistyötä opiskelijoiden eteen.” Mäkinen aloitti työt AYY:llä helmikuussa 2023.

Pajukarin ja Mäkisen esihenkilönä toimiva viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö Nea Baarman kommentoi kahden uuden asiantuntijan valintaa: ”Todella upeaa saada Tiinan ja Ronjan kaltaiset ylioppilasliikeosaajat tiimiini mukaan. Molemmilla heistä on pitkä ja vankka kokemustausta, sekä sellaista osaamista, jolla saamme tehtyä entistä parempaa opiskelijavaikuttamista AYY:llä.”

Tervetuloa Tiina ja Ronja!

Englannin ja ruotsin kieliset käännökset tulossa! / English and Swedish translations are coming / Engelska och svenska översättningar kommer


Lisätietoja:
Nea Baarman, viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö
[email protected]
Two people looking at the camera
Mäkinen (vas.) ja Pajukari (oik.)
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
kuvassa kaksi taulua museon seinällä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaan täydennyksiä - teokset esillä Opiskelijakulttuurimuseossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin seitsemällä taideteoksella. Teokset ovat esillä ylioppilaskunnan ylläpitämässä Opiskelijakulttuurimuseossa, joka on auki sunnuntaisin klo 14–16.
Sauna
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023