Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.

Tekniikan kandidaatti Pajukari toimi vuonna 2021 AYY:n hallituksessa ja 2022 SYL:in hallituksessa sosiaalipolitiikasta vastaavana hallituslaisena. Pajukari iloitsee valintaansa: ” Mahtavaa päästä palaamaan AYY:lle ja hypätä ensimmäistä kertaa vaikuttamisen asiantuntijan saappaisiin. Olen todella innoissani siitä, että pääsen mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää! Ja onhan tässä sellaista kotiinpaluun fiilistä.” Pajukari aloitti työt AYY:llä tammikuussa 2023 ja toimii opintovapaan sijaisena joulukuuhun 2023 asti.

Viime vuonna yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut Mäkinen on Pajukarin tapaan ylioppilasliikeaktiivi, ja on toiminut ISYY:llä mm. hallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana, edustajistossa ja harjoittelijana. Aikaisemmin Mäkinen on toiminut suunnittelijana opintopalveluissa sekä suunnittelusihteerinä kehittämispalveluissaä. Työskentely-ympäristö Itä-Suomen yliopistosta Aaltoon on sujunut hyvin: ”Olen erittäin innoissani uudesta työstäni AYY:llä! Olen tehnyt paljon työtä sekä opiskelijoiden yhdenvertaisuuden että kansainvälisten asioiden parissa muualla Suomessa, joten työ sopii minulle täydellisesti. Aallon yhteisö on ottanut minut vastaan erittäin lämpimästi, enkä malta odottaa, että pääsen tekemään monen tasoista vaikuttamistyötä opiskelijoiden eteen.” Mäkinen aloitti työt AYY:llä helmikuussa 2023.

Pajukarin ja Mäkisen esihenkilönä toimiva viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö Nea Baarman kommentoi kahden uuden asiantuntijan valintaa: ”Todella upeaa saada Tiinan ja Ronjan kaltaiset ylioppilasliikeosaajat tiimiini mukaan. Molemmilla heistä on pitkä ja vankka kokemustausta, sekä sellaista osaamista, jolla saamme tehtyä entistä parempaa opiskelijavaikuttamista AYY:llä.”

Tervetuloa Tiina ja Ronja!

Englannin ja ruotsin kieliset käännökset tulossa! / English and Swedish translations are coming / Engelska och svenska översättningar kommer


Lisätietoja:
Nea Baarman, viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö
[email protected]
Two people looking at the camera
Mäkinen (vas.) ja Pajukari (oik.)
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.