Hae SYL:n liittokokousdelegaatioon tai ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen!

Kuvapankki_Vaikuttaminen_1

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2019 liittokokous pidetään 15.-16.11.2019 Lahdessa. SYL:n liittokokous on erinomainen näköalapaikka ylioppilasliikkeeseen sekä opiskelijoiden arkea parantavaan kansalliseen edunvalvontaan.

Liittokokouksessa AYY:aa edustaa delegaatio, joka muodostuu ylioppilaskunnan äänivaltaa liittokokouksessa käyttävistä 14 liittokokousedustajasta ja heidän varahenkilöistään. Hallitus nimeää delegaation edustajistoryhmiä kuultuaan.

”Delegaatiossa pääsee vaikuttamaan siihen, millainen on ylioppilasliikkeen suunta. On tärkeää, että valtakunnallisessakin keskustelussa kuullaan aaltolaisia äänenpainoja”, hallituksen puheenjohtaja Tapio Hautamäki toteaa.

Liittokokousdelegaatioon valittujen oletetaan osallistuvan liittokokoukseen liittyviin ennakkotapaamisiin. Ensimmäinen koulutus delegaatiolle on 16.9.2019 klo 17—19.

Delegaatioon voi hakea 25.8.2019 klo 23.59 asti osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/ayyn-syl-liittokokousdelegaatio-2019

Liittokokousdelegaation toimintaa ohjaavaan ohjesääntöön voi tutustua täällä.

 

Haku on avoinna myös AYY:n ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen!  

AYY:n liittokokousohjesäännön mukaan ylioppilaskunnan hallitus asettaa ehdokkaat SYL:n hallitukseen delegaatiota tai edustajistoryhmiä kuultuaan. Liittokokouksessa 2019 valittavat SYL:n hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet toimivat tehtävässä kalenterivuoden 2020. SYL:n hallitustyö on kokopäivätyötä.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 14.8.2019 klo 23.59. mennessä osoitteeseen [email protected]

 

Lisätietoa: Heikki Isotalo, vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö, puh. 040 575 9092, heikki.isotalo (at) ayy.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

AYY10kirja
Rekrytointi Julkaistu:

Hae mukaan kuvittamaan AYY 10 vuotta -teosta

10-vuotisen taipaleen kunniaksi ja sitä juhlistaakseen julkaistaan teos AYY 10 vuotta - ylioppilaskunnan historian kohokohdat aaltolaisten kuvittamina. Kirjaan haetaan aaltolaisia kuvittajia.
Joel Arantola ja Jouni Heikkinen seisovat punaista tiiliseinää vasten
Rekrytointi Julkaistu:

Kiinteistötiimin uusimmat vahvistukset - Jouni kehittää raportointia ja Joel vastaa asukkaiden kysymyksiin

Controllerina Jouni Heikkinen sparrailee kiinteistötiimiä päätöksenteossa sekä tuottaa erilaisia raportteja. Joel Arantola aloitti kiinteistöassistenttina.
Maria ja Minna istuvat
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Tuoreita kasvoja palvelutiimiin – Maria Liimatta-Tuominen ja Minna Silvennoinen

Maria aloitti toukokuussa asumisneuvojana ja Minna heinäkuun lopussa palveluassistenttina. Molemmat ovat aiemminkin tehneet asiakaspalvelutyötä ja viihtyvät nyt hyvin AYY:lla.
ulkoilu2
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Avoin työpaikka: Viestintäasiantuntija

Haemme viestintätiimiimme asiantuntijaa! Haku päättyy torstaina 7.11.2019