Hae SYL:n liittokokousdelegaatioon tai ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen!

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa.
Kuvapankki_Vaikuttaminen_1

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2019 liittokokous pidetään 15.-16.11.2019 Lahdessa. SYL:n liittokokous on erinomainen näköalapaikka ylioppilasliikkeeseen sekä opiskelijoiden arkea parantavaan kansalliseen edunvalvontaan.

Liittokokouksessa AYY:aa edustaa delegaatio, joka muodostuu ylioppilaskunnan äänivaltaa liittokokouksessa käyttävistä 14 liittokokousedustajasta ja heidän varahenkilöistään. Hallitus nimeää delegaation edustajistoryhmiä kuultuaan.

”Delegaatiossa pääsee vaikuttamaan siihen, millainen on ylioppilasliikkeen suunta. On tärkeää, että valtakunnallisessakin keskustelussa kuullaan aaltolaisia äänenpainoja”, hallituksen puheenjohtaja Tapio Hautamäki toteaa.

Liittokokousdelegaatioon valittujen oletetaan osallistuvan liittokokoukseen liittyviin ennakkotapaamisiin. Ensimmäinen koulutus delegaatiolle on 16.9.2019 klo 17—19.

Delegaatioon voi hakea 25.8.2019 klo 23.59 asti osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/ayyn-syl-liittokokousdelegaatio-2019

Liittokokousdelegaation toimintaa ohjaavaan ohjesääntöön voi tutustua täällä.

Haku on avoinna myös AYY:n ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen!  

AYY:n liittokokousohjesäännön mukaan ylioppilaskunnan hallitus asettaa ehdokkaat SYL:n hallitukseen delegaatiota tai edustajistoryhmiä kuultuaan. Liittokokouksessa 2019 valittavat SYL:n hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet toimivat tehtävässä kalenterivuoden 2020. SYL:n hallitustyö on kokopäivätyötä.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 14.8.2019 klo 23.59. mennessä osoitteeseen [email protected].

Lisätietoa: Heikki Isotalo, vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö, puh. 040 575 9092, heikki.isotalo (at) ayy.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Fanni Matsson Ullanlinnanmäellä 1.5.2024
Ajankohtaista Julkaistu:

Fannin vappupuhe

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Fanni Mattsson piti AYY:n vappupuheen Ullanlinnanmäellä 1.5.2024.
teksti, jossa lukee "AYY rekrytoi"
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee kiinteistöpäällikköä!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa kokenutta kiinteistöpäällikköä merkitykselliseen tehtävään opiskelija-asumisen parissa.