Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Hymyileviä nuoria

Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta (KENKKU) hallinnoi SYLn kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehityspolitiikan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa. SYLillä on käynnissä kaksi kehitysyhteistyöhanketta - toinen Etiopiassa ja toinen Sambiassa. Molemmat hankkeista keskittyvät vammaisten opiskelijoiden korkeakouluttautumisen tukemiseen. Toimikausi alkaa elokuussa 2024 ja loppuu heinäkuussa 2025. Neuvottelukunta kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet.

Ilmastoverkosto on ylioppilaskuntien toimijoista ja opiskelijoista koostuva ryhmä, joka kirjoittaa SYLin nettisivuille blogitekstejä, edustaa tarvittaessa SYLiä erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa, osallistuu erilaisiin lausuntokierroksiin neuvoa-antavana elimenä sekä ideoi ja kehittää SYLin ja ylioppilaskuntien ilmastovaikuttamista. Toimikausi alkaa elokuussa 2024 ja loppuu heinäkuussa 2025. Ilmastoverkosto kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet.

"SYLin ilmastoverkoston jäsenenä olen päässyt osallistumaan kiinnostaviin tapahtumiin, tutustumaan muiden ylioppilaskuntien jäseniin ja oppimaan vaikuttamista kansallisella tasolla. Toiminta on ollut todella inspiroivaa. Suosittelen lämpimästi SYLin toimikuntiin hakemista, jos kestävä kehitys kiinnostaa!" – Wilma Branders, SYLin ilmastoverkoston jäsen 2023–2024

Hae AYY:n edustajaksi lähettämällä motivaatiokirje sosiaalipolitiikasta ja kestävästa kehitykseksestä vastaavalle hallituksen jäsenelle Wilma Brandersille ([email protected]) viimeistään sunnuntaina 7.4.2024. AYY:n hallitus valitsee sopivimmat kolme ehdokasta kumpaankin tehtävään ja välittää hakemukset SYLille 14.4. mennessä. SYLin hallitus valitsee ylioppilaskuntien ehdokkaista maksimissaan 15 jäsentä kumpaankin toimielimeen.

Lisää tietoa KENKKUsta ja ilmastoverkostosta löydät alla olevista linkeistä ja hallituksen jäsen Wilma Brandersilta ([email protected])

KENKKUn hakukuulutus: https://syl.fi/hae-sylin-kehitysyhteistyoneuvottelukunnan-jaseneksi/

Ilmastoverkoston hakukuulutus: https://syl.fi/haku-sylin-ilmastoverkostoon-on-auki/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

a girl waving hand
Ajankohtaista Julkaistu:

Hakukuulutus: Tule malliksi AYY:n kuvapankkikuvauksiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päivittää kuvapankkikuviaan ja etsimme projektia varten innokkaita opiskelijoita kuvattavaksi. Kuvauksia järjestetään vuoden 2024 aikana kolme kertaa, ja toivomme kuvauksiin monipuolisesti eri alojen opiskelijoita. Etsimme yhteensä 15 opiskelijaa.
Wilma Branders, ei hymyile
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Mielenterveysviikkoa vietetään opiskelijoiden mielenterveyskriisin varjossa

Tällä viikolla vietetään jälleen opiskelijoiden mielenterveysviikkoa, jonka tavoitteena on tuoda esiin hälyttävää mielenterveystilannetta sekä rakentaa mielenterveysystävällisempää opiskelukulttuuria korkeakouluyhteisöihin.
Facelift_1
Ajankohtaista Julkaistu:

Otakaari 18 B- & C-rappujen asuntojen viihtyvyyskorjaukset on saatu valmiiksi

Otakaari 18 B- ja C-rappujen asuntojen facelift, eli viihtyvyyskorjaukset on saatu päätökseen. Projekti eteni aikataulussa, ja kiinteistönomistajan näkökulmasta erittäin onnistuneesti. Viihtyvyyskorjaukset sijoittuivat aikavälille 11/2023–3/2024. 
Sunny rooftop terrace
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierrokset syksylle 2024

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 5.8.2024 – su 5.1.2025.