Wappen 2021

Wappen är en unik och traditionell tid i Aaltogemenskapen. Bekanta dig med wappens evenemang på sidan wappu.fi!
Manta2019
Kuvaaja: Atte Mäkinen

Bekanta dig med wappens evenemang på sidan wappu.fi!

Den fröjdfullaste och spralligaste tiden på året är här! Även om vi inte kan fira wappen fysiskt tillsammans på traditionellt sätt så är wappen en unik och traditionell tid i Aaltogemenskapen. Låt oss fira studentgemenskapen, den kommande sommaren och glädjens fest! Låt oss samlas för distansevenemang, klä på oss halarna såväl hemma som på promenadstråket och ta på oss mössorna samtidigt på aftonen. Bekanta dig med wappens evenemang på sidan wappu.fi!

22–30.4. Wappustudio

Wappustudio är en streamad studiosändning organiserad av Aalto-universitetets studentkår, OUBS, Jäynä och Äpy 22–30.4. En pop-up-studio kommer att inrättas i Dipolis Kaleva-salen, där AUS volontärer och föreningar som arbetar i Aalto-samhället kommer att hålla distansevenemang och program, som streamas till alla. Läs mer: wappu.fi

Mantan lakitus 2019

Wappu.fi (external link)

Wappen är en unik och traditionell tid i Aaltogemenskapen. Bekanta dig med wappens evenemang på denna sida!

Kuvassa Väreen ulkoseinälle ripustettuna lakanat, joille on maalattu teksti "Valoisaa Wappua". Lakanaa katsoo henkilö opiskelijahaalarissa ja teekkarilakissa.

WappenHjälp mitt under corona - Aalto-universitetets studerande inleder en insamling för att minska ungas ensamhet

WappenHjälp-insamlingen som ordnas av Aalto-universitetets studentkårs Phuxkommitté inleds 31 mars i Otnäs. WappenHjälp stöder HelsingforsMissionens kamp mot ungas ensamhet. Coronatiden har framhävt många ungas ångest om ensamheten.

WappenHjälp mitt under corona - Aalto-universitetets studerande inleder en insamling för att minska ungas ensamhet
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat