Heinävaara kabinett och bastu

Heinävaara är en ljus bastulokal i Alberga i Esbo, på Trumslagargatan 3.
Heinävaara

Förutom bastun finns där ett separat vistelserum och en stor balkong. Lokalen lämpar sig till exempel för bastukvällar, möten och småskaliga kvällsevenemang. Heinävaara finns i översta våningen vid Trumslagargatan 3. Lokalen får användas kl. 14–22 (på helger och heldagarna 14-23). Bastun sätts på själv från elaggregatet kl. 15-21.30 (15-22 på helger och heldagarna). Heinävaara ligger i översta våningen i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna lokalen senast kl. 22 (23 på helger och heldagarna).

Adress: Trumslagargatan 3
Bastu: Plats för 8 personer. Bastun har ett elaggregat som värms upp automatiskt. Det går inte att ändra på uppvärmningstidpunkten.
Allrum: Matbord för 10–12 personer och fåtöljgrupp för 6 personer. Lokalen är lämplig för cirka 20 personer.
Kök: Ugn, spis, kylskåp och frys, kaffekokare och mikrovågsugn.
Kärl: Servis för 20 personer.
Övrigt: Stereoanläggning.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Av AUS fås vid behov en nyckel till byggnaden och själva hyreslokalen. Med taggen som finns i nyckellådan i nedre våningen öppnar du avfallsluckan på innergården.

Bilder

  Heinävaara
  Heinävaara 2
  Heinävaara
  Heinävaara pohjapiirrustus
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat