Domo genomför en systemuppdatering på eftermiddagen onsdagen den 16 januari

Domo-systemet uppdateras på onsdagen och under uppdateringen kan systemet inte användas.

Domo-systemet uppdateras på onsdagen och under uppdateringen kan systemet inte användas. Driftstoppet börjar på kl. 16 och tar ungefär en timme. Vänligen notera att under driftstoppet är det inte möjligt att acceptera erbjudanden eller förnya ansökningar.

Ordningen av de ansökningarna för Miestentie 2 och Bistervägen 3 C ska också uppdateras på onsdagen. Det betyder att ordningen av ansökningar kommer att ändras. Köplatser lottades ut innan bostäder erbjudits. Nu har alla bostäderna erbjudits och köplater av ansökningar kommer att bestämmas enligt tidpunkten då ansökan lämnats in och enligt poängsättningen.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.