Päivityksiä Domo-järjestelmässä keskiviikkona 16.1.2019

Domo-järjestelmässä on käyttökatko keskiviikkona 16.1. klo 16 alkaen, jolloin koko palvelu on alhaalla ainakin tunnin ajan.

Domo-järjestelmässä on käyttökatko keskiviikkona 16.1. klo 16 alkaen, jolloin koko palvelu on alhaalla ainakin tunnin ajan. Käyttökatkon aikana ei pysty siis esimerkiksi hyväksymään asuntotarjouksia tai uusimaan hakemuksia, eli nyt on hyvä hetki käydä tarkistamassa, että nämä asiat ovat kunnossa Domossa.

Käyttökatkon aikana järjestelmään päivitetään myös Miestentien uudiskohteen ja Jämeräntaival 3 C:n hakemusten jonojärjestys eli voimassa ollut arvontajärjestys puretaan ja hakemukset järjestäytyvät jonoon hakemuksen päivämäärän ja pisteytyksen perusteella. Arvontajärjestyksen purkautuessa hakemuksesi jonosija voi siis muuttua huomattavasti.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Facelift_1
Ajankohtaista Julkaistu:

Otakaari 18 B- & C-rappujen asuntojen viihtyvyyskorjaukset on saatu valmiiksi

Otakaari 18 B- ja C-rappujen asuntojen facelift, eli viihtyvyyskorjaukset on saatu päätökseen. Projekti eteni aikataulussa, ja kiinteistönomistajan näkökulmasta erittäin onnistuneesti. Viihtyvyyskorjaukset sijoittuivat aikavälille 11/2023–3/2024. 
Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Sunny rooftop terrace
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierrokset syksylle 2024

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 5.8.2024 – su 5.1.2025.
Kannanotto / ställningstagande / statement
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Lisäajan hakemiseen lisättävä maksu on jälleen yksi potku opiskelijoiden päähän

Orpon hallitus esittää 50 euron maksua yliopisto-opiskelijoille, jotka hakevat lisäaikaa opintojensa loppuun saattamiseksi. Hallituksen tavoitteena on nostaa suomalaisten koulutustasoa, mutta samaan aikaan lisätään esteitä opiskelijoiden valmistumiselle. Yhdessä toimeentulon heikennysten kanssa, lisäajan hakemiseen lisättävä maksu toistaa samaa vanhaa viestiä opiskelijoille: sinä olet vain kuluerä yhteiskunnalle.