Dipolin pikkujoulut

Har du hört om Dipoli fest? Du har väl inte glömt bort Dipoli fest? Nu är det nämligen dags att uppleva den betagande Dipoli, för att årets största och pråligaste lillajulsfest äntligen är här!
🌟🌟🌟
Traditionellt börjar läsåret med Afterparty, men i år har lillajulsfiilisen smittats och det är säkert att Afterparty och de fantastiska uppträdarna underhåller gästerna långt inpå natten! Artisterna och kvällens tidtabell publiceras senare på fb-eventet, så klicka på intresserad för att inte missa något!
🎄🎄🎄
Julen är snart här, så skriv upp datumet ons 8.12 i din kalender för att detta party vill du inte missa! Oavsett om du har varit snäll eller stygg, klä på dig overaller och tomteluvan, för att årets bästa fest garanterar en magisk julstämning.
🎅🏻🎅🏻🎅🏻
Biljettsläppet sker via kide app 17.11 klockan 12.00! Man kan köpa halarmärket vid biljettombytet.

𝗢𝗕𝗦! Vi kollar coronapasset redan vid biljettombytet för att det krävs i alla evenemang som bjuder på alkohol efter midnatten. Datum och plats för biljettombytet publiceras senare i fb-eventet. Observera även att eventet är 18+ och allas ID kommer att kontrolleras. Det är förbjudet att ta med egna alkoholhaltiga drycker.

🌟 VAD: Lillajul Fest
🌟 VAR: Dipoli, Otakaari 24
🌟 NÄR: Onsdag 8.12.
🌟 VARFÖR: Har du varit i Dipoli?
🌟 KLÄNNINGSKOD: Overaller och jul
🌟 BILJETTFÖRSÄLJNING: Den 17 november. kl 12:00. https://kide.app/events/c5c0d410-0cd6-4f5d-a794-045d093ec63c


Information om coronapasset:
EU:s coronaintyg kan laddas ner från Mina Kanta-sidor. Intyget fungerar som ett coronapass. EU:s coronaintyg består av tre olika intyg: ett intyg över vaccination mot covid-19, ett intyg om covid-19-test och ett intyg om att man har tillfrisknat från covid-19. Alla tre intyg kan fungera som coronapass.
Om begränsningar av restaurangverksamhet som fastställts genom förordning av statsrådet gäller i området, kan verksamhetsutövare som alternativ till begränsningarna kräva att kunderna och de som deltar i verksamheten visar upp ett coronapass för att få tillträde till en offentlig tillställning eller lokal.

Dipoli Lillajul Fest implementerar Aalto-universitetets studentkårs (AYY) principer för tryggare lokaler. Evenemanget syftar till att vara en jämlik och trevlig plats för alla. Om du vittnar om eller upplever osakligt beteende har du rätt att ingripa. Om du vill så kan du också leda eller ta kontakt med AYY trakasseriombud [email protected] mer information finns på
https://www.ayy.fi/sv/tjanster-for-medlemmarna/aus-trakasseriombud
Dipolin pikkujoulut 8.12.
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat