Dipolin pikkujoulut

Oletko jo kuullut Dipolibileistä? Tai et kai vain ole unohtanut Dipolibileitä? Nyt on korkea aika päästä kokemaan hurmaava Dipoli, sillä tämän vuoden suurimmat ja näyttävimmät pikkujoulubileet ovat täällä!
🌟🌟🌟
Perinteisesti lukuvuoden starttaava Aalto Afterparty on siirtynyt pikkujoulutunnelmiin ja viihdyttää juhlijoita Dipolin upeissa puitteissa huikeiden esiintyjien tahdittamana. Artistit ja esiintymisajat julkaistaan myöhemmin tällä sivulla, joten klikkaa itsesi kiinnostuneeksi kuullaksesi kaikki uusimmat päivitykset. Näitä bileitä et taatusti halua missata!
🎄🎄🎄
Joulu alkaa kolkutella jo ovella, joten merkkaa keskiviikon 8.12. pikkujoulut kalenteriisi. Olet sitten ollut tänä vuonna tuhma tai kiltti niin pue haalarit päälle ja laita tonttulakki päähän, nämä vuoden parhaat bileet takaavat ultimaattisen joulumielen!
🎅🏻🎅🏻🎅🏻
Lippunmyynti alkaa Kide.app:ssa 17.11. kello 12:00! Haalarimerkki myydään erikseen samassa osoitteessa ja sen saa noudettua rannekkeenvaihdon yhteydessä.

𝗛𝗨𝗢𝗠! Rannekkeenvaihdon yhteydessä tarkastamme myös osallistujien koronapassin, sillä tällä hetkellä koronapassia vaaditaan tapahtumissa, joissa anniskelu jatkuu yli puolenyön. Rannekkeenvaihdon päivämäärät ja paikat julkaistaan myöhemmin.
Tapahtuma on K-18 ja ikä tarkastetaan ovella. Huomioithan, ettei omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle ole sallittua.


🌟 MITÄ: Dipolin pikkujoulut
🌟 MISSÄ: Dipoli, Otakaari 24
🌟 MILLOIN: Keskiviikko 8.12.
🌟 MIKSI: Oletko käynyt Dipolissa tai muistatko edes käyneesi Dipolissa?
🌟 PUKUKOODI: Haalarit joulutwistillä
🌟 LIPUT: Myynti alkaa 17.11. Klo 12! https://kide.app/events/c5c0d410-0cd6-4f5d-a794-045d093ec63c

Info koronapassista:
"Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakannasta. EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.
Toiminnanharjoittaja voi ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville alueellisille koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa sisäänpääsyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin."
https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta...

Dipolin pikkujoulut on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin [email protected] ja lisätietoja löydät osoitteesta https://www.ayy.fi/.../palvelut.../hairintayhdyshenkilot

💛💙 FestTMK & Aava
Dipolin pikkujoulut 8.12.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu