Det här är AUS

Jobba hos oss!

Brinner du för världens bästa studentliv? Aalto-universitetets studentkår har 40 anställda – en del proffs i början av arbetslivet och en del gamla rävar med lång erfarenhet.

På vårt kontor sysslar vi med proffsig kundbetjäning, problemlösning inom intressebevakningen, planering av oförglömliga studentevenemang och ambitiösa byggprojekt. Här samarbetar både sektionsmedlemmar som tagit på sig sitt första frivilliguppdrag och proffs med tiotals år av erfarenhet i sin egen bransch.

Vi erbjuder såväl högskolepraktik och civiltjänstgöring som tillsvidareanställningar på heltid. För närvarande är drygt 40 personer anställda hos oss, och dessutom arbetar tio styrelsemedlemmar och upp till hundratals frivilliga varje år regelbundet på kontoret.

Vi har en informell, ungdomlig och flexibel arbetsgemenskap. Med oss får du dela många spontana glädjeämnen i vardagen och regelbundet äta frukost tillsammans med hela personalen. Förutom ett skönt arbetsklimat erbjuder vi flera anställningsförmåner, till exempel lunch- och rekreationsförmåner och möjlighet att använda en timme av veckoarbetstiden för motion.

Lediga befattningar

Närmare ansökningsanvisningar och information om ansökningstider finns under varje ledig post.

Lediga arbetsplatser

Här finns lediga arbersplatser av AUS och samarbetspartners.

Läs mer

Frivilliga

Frivilliguppdrag finns bland annat inom evenemangsproduktion, campusutveckling och intressebevakning, och naturligtvis också i styrelsen och delegationen.

Läs mer
Aalto-party
Kontaktuppgifter
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat