Bokningskalendern för AUS hyreslokaler öppnats fram till den 10 januari 2021

Kylän_olohuone_2
Kuvassa Kylän olohuone (Jämeräntaival 5)

AUS evenemangslokaler kan nu  bokas fram till den 10 januari 2021. Bokningen görs via AUS TILA-system (tila.ayy.fi) med egna Aaltokoder. Om du inte har Aaltokoder och vill boka en lokal så kan du skicka oss en begäran om lokalbokning med denna blankett. Bokningsbegäranden som inkommit med blanketten bekräftas separat per epost.

Största delen av AUS lokaler har ett kodlås som bokaren får en engångnyckelkod till från TILA-systemet. Beträffande en del lokaler ska nycklarna avhämtas från AUS kontor i Otnäs. Beakta att vår servicebyrå har begränsade öppettider under sommaren. Vid behov begränsas även bokningsantalet så att nyckeladministrationen och städningen kan utföras tryggt.

Bekanta dig med lokalerna, låsanordningarna och bokningsanvisningarna: ayy.fi/sv

Om du är osäker kring något lokal- eller bokningsärende ska du inte tveka att ta kontakt med oss

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Two hands pictured writing in notebooks.
Ajankohtaista Publicerat:

Ansökning av engångshyrestöd för AUS medlemmar för följder som orsakats av undantagstillståndet som coronaviruset medfört

AUS öppnar en stipendieansökningsblankett med vilken AUS medlemmar kan ansöka om ekonomiskt engångsunderstöd för boendekostnader.
Tarinoita kirjastosta
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Användning av lokalerna på Otnäs campus

Coronavirusläget har blivit lindrigare i Finland men restriktionerna följs fortfarande på Otnäs campus. Alla besök i universitetets lokaler ska överenskommas på förhand och lokalerna kan inte besökas oförutsett.
Kuvapankki_Vuosijuhlat_1
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS ingriper i rasism i sin gemenskap - Teknologsångboken dras in från försäljning

Aalto-universitetets studentkår drar in Teknologsångboken från försäljning omedelbart. Orsaken är att en del av Teknologhymnens gamla, rasistiska sångtext bevarats i sångboken. AUS beklagar det inträffade och vill utveckla sin egen verksamhet. Utöver att ingripa i sångboken förbereder AUS för tillfället även andra åtgärder för att befrämja antirasism och likabehandling.
Opiskelijakeskuksen sijainti Kemistin korttelissa
Ajankohtaista Publicerat:

Studerandecentrumprojektet pågår

Studerandecentrumet är ett samprojekt mellan Aalto-universitetets studentkår (AUS), Aalto-universitetets ekonomistuderande (KY) och Teknologföreningen (TF) för att bygga ett gemensamt hus för studenterna på en central plats på Otnäs campus, invid metroingången och mittemot Harald Herlin -lärcentret.