AUS söker: Projektarbetare för delegationsvalet

Nu söker vi en projektarbetare för delegationsvalet

Projektarbetaren bistår i kommunikationsrelaterade uppgifter i anslutning till AUS delegationsval i månadsskiftet oktober-november. Uppgifterna kan till exempel omfatta kommunikationsplanering och innehållsproduktion för sociala medier, kontakter med valförbund och ämnesföreningar kring valteman samt arrangemang kring valvakan. Uppgifterna fastslås slutgiltigt enligt kompetensprofilen hos den person som väljs. Arbetet kan skötas till exempel vid sidan av studierna.

Av de sökande förutsätts kunskap om Aalto-universitetets studentkår och dess verksamhetsmiljö och önskas också förmåga till självständig projekthantering och självständigt projektarbete samt goda kommunikationsfärdigheter, utmärkta kunskaper i finska och goda kunskaper i engelska. Arbetet inom studentkåren kräver entusiasm, effektivitet i verkställandet av beslut och tidvis också flexibilitet vad gäller arbetstider.

Arbetet är projektbaserat och vi önskar att den person som väljs kan börja arbeta så snart som möjligt. Arbetsmängden är cirka 5–15 timmar per vecka enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp I). Anställningen upphör uppskattningsvis fredagen den 29 november 2019.

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast fredagen den 26 april 2019 kl. 12 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram.

Mer information om uppgiften ges av Annika Mällinen, annika.mallinen(a)ayy.fi, 0505209434 (tisdagen den 23  april kl. 10–12 och kl. 13–14).

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi.

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. Sammanlagt sysselsätter AUS cirka 50 personer och inom studentkåren verkar tiotals frivilliga och organisationer. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utforma nya lösningar. AUS intressebevakningsarbete omfattar bl.a. frågor kring planläggning och studenternas boende, utkomst, välbefinnande och placering på arbetsmarknaden. Arbetsmiljön är ungdomlig och flexibel.  

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.