AYY hakee edustajistovaalien projektityöntekijää

Haemme nyt joukkoomme osa-aikaista edustajistovaalien projektityöntekijää!

Edustajistovaalien projektityöntekijä avustaa loka-marraskuun vaihteessa järjestettävien AYY:n edustajistovaaleihin liittyvässä viestinnässä sekä vaalien käytännön järjestelyissä.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu mm.

 • Vaaliviestinnän suunnittelu ja sisällön tuottaminen someen ja nettisivuille
 • Yhteydenpito ja muu tiedonvälitys vaaliliitoille ja ainejärjestöille
 • Paneelien ja äänestyspisteiden koordinointi
 • Vaalivalvojaisten järjestäminen
 • Budjetin seurannan päävastuu

Projektityöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä AYY:n työntekijöiden, keskusvaalilautakunnan ja edustajiston puheenjohtajiston kanssa. Projektityöntekijän lopulliset tehtävät määräytyvät valitun henkilön osaamisprofiilin mukaan. Työ on osa-aikaista ja sitä on mahdollista tehdä esimerkiksi opintojen ohessa.

Edellytämme hakijoilta:

 • Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja sen toimintaympäristön tuntemusta
 • Kykyä itsenäiseen projektinhallintaan ja -työskentelyyn
 • Hyviä viestintätaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii innostuneisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittaista joustavuutta työajoissa.

Valitun toivotaan aloittavan mahdollisimman pian toukokuussa. Kesä- ja heinäkuu ovat vaalijärjestelyiden suhteen hiljaista aikaa, joten työssä on noin parin kuukauden mittainen tauko ja säännöllinen työ jatkuu elokuussa. Työsuhde kestää arviolta 29.11.2019 saakka. Työmäärä on noin 5-15h/vko sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka I).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan pe 26.4.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pidetään viikolla 18.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja HR-päällikkö Annika Mällinen, annika.mallinen(a)ayy.fi, 0505209434 (ti 23.4. klo 10-12 ja 13-14).
Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. AYY:n edunvalvontatyön alle kuuluvat mm. erilaiset kysymykset opiskelijoiden asumisesta, kaavoituksesta, toimeentulosta, hyvinvoinnista ja työllistymisestä. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa