AUS föreslår Antti Pentikäinen till ordförande för Studerandenas Motionsförbund OLL

AUS föreslår Antti Pentikäinen till ordförande för Studerandenas Motionsförbund år 2020.
Antti Pentikäinen
Antti Pentikäinen

Aalto-universitetets studentkår
29.10.2019
Får publiceras

Pentikäinen studerar vid Aalto-universitetets handelshögskola och kommer från Tammerfors. Det här året har han ansvarat för socialpolitik, kommunpåverkan och motion i studentkårens styrelse.

”Jag vill leda alla högskolestuderandenas gemensamma förbund som befrämjar  likvärdighet, är modigt och sakkunnigt. Nästa år kommer förbundets strategi att uppdateras, programmet Studier i rörelse utvidgas till högskolorna och basarbete utföras inför kommunalvalet. De här är lysande möjligheter för att förbättra studerandenas välbefinnande”, kommenterar Pentikäinen ivrigt.

”Antti är den första ordförandekandidaten för Studerandenas Motionsförbund med AUS-bakgrund. Det bästa i honom är drivkraften att lära sig nytt och viljan att hjälpa andra. Jag är säker på att samarbetsförmåga och analytiskt tänkande behövs på Lappbrinken”, berättar verksamhetsledare Elina Nieminen.

OLL väljer styrelsen för år 2020 på förbundsmötet i Jyväskylä 20-21.11.2019. OLL är en intressebevaknings- och serviceorganisation som  representerar alla högskolestuderanden i Finland både på nationell och internationell nivå. OLL:s mål är att studerandena rör på sig tillräckligt med tanke på sin hälsa och att högskolemotionstjänsterna är på en tillräcklig nivå.

Tilläggsinformation:
Antti Pentikäinen, [email protected] tai +358 50 573 2405
Elina Nieminen, [email protected] tai +358 50 520 9415

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Tapio Hautamäki, vastavalittu SYL:n puheenjohtaja vuodelle 2020
Ajankohtaista Publicerat:

Tapio Hautamäki valdes till FSF:s ordförande 2020

Tapio Hautamäki har valts till Finlands studentkårers förbunds ordförande år 2020.
Hae linnanisännäksi, asukkaat istuu pöydän ääressä
Ajankohtaista Publicerat:

Främja världens bästa studentboende som slottsvärd eller i invånarrådet

På AUS får invånarna verka för sin boendetrivsel och utveckla boendet på många sätt. Husmötena som ordnas i november-december – följ husets anslagstavla.
Hallituksenmuodostaja Olli Kesseli ja edustajiston puheenjohtaja Suvi Vendelin
Ajankohtaista Publicerat:

AUS valde delegationsordförande och styrelsebildare för 2020

Delegationen valde på sitt möte 12.11.2019 styrelsebildare och delegationsordförande för år 2020. Delegationsordföranden heter Suvi Vendelin och styrelsebildaren Olli Kesseli.
Ajankohtaista Publicerat:

Sök till direktionen för Helsinki Graduate School of Economics!

Aalto-universitetets studentkår, Studentkåren vid Helsingfors universitet och Svenska Handelshögskolans Studentkår utlyser 11.11.2019 uppdragen som studentrepresentanter i direktionen för Helsinki Graduate School of Economics för perioden 2020–2021.