AUS föreslår Antti Pentikäinen till ordförande för Studerandenas Motionsförbund OLL

AUS föreslår Antti Pentikäinen till ordförande för Studerandenas Motionsförbund år 2020.
Antti Pentikäinen
Antti Pentikäinen

Aalto-universitetets studentkår
29.10.2019
Får publiceras

Pentikäinen studerar vid Aalto-universitetets handelshögskola och kommer från Tammerfors. Det här året har han ansvarat för socialpolitik, kommunpåverkan och motion i studentkårens styrelse.

”Jag vill leda alla högskolestuderandenas gemensamma förbund som befrämjar  likvärdighet, är modigt och sakkunnigt. Nästa år kommer förbundets strategi att uppdateras, programmet Studier i rörelse utvidgas till högskolorna och basarbete utföras inför kommunalvalet. De här är lysande möjligheter för att förbättra studerandenas välbefinnande”, kommenterar Pentikäinen ivrigt.

”Antti är den första ordförandekandidaten för Studerandenas Motionsförbund med AUS-bakgrund. Det bästa i honom är drivkraften att lära sig nytt och viljan att hjälpa andra. Jag är säker på att samarbetsförmåga och analytiskt tänkande behövs på Lappbrinken”, berättar verksamhetsledare Elina Nieminen.

OLL väljer styrelsen för år 2020 på förbundsmötet i Jyväskylä 20-21.11.2019. OLL är en intressebevaknings- och serviceorganisation som  representerar alla högskolestuderanden i Finland både på nationell och internationell nivå. OLL:s mål är att studerandena rör på sig tillräckligt med tanke på sin hälsa och att högskolemotionstjänsterna är på en tillräcklig nivå.

Tilläggsinformation:
Antti Pentikäinen, [email protected] tai +358 50 573 2405
Elina Nieminen, [email protected] tai +358 50 520 9415

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Kylän_olohuone_2
Ajankohtaista Publicerat:

Bokningskalendern för AUS hyreslokaler öppnats fram till den 10 januari 2021

AUS evenemangslokaler kan nu  bokas fram till den 10 januari 2021.
Opiskelijakeskuksen sijainti Kemistin korttelissa
Ajankohtaista Publicerat:

Studerandecentrumprojektet pågår

Studerandecentrumet är ett samprojekt mellan Aalto-universitetets studentkår (AUS), Aalto-universitetets ekonomistuderande (KY) och Teknologföreningen (TF) för att bygga ett gemensamt hus för studenterna på en central plats på Otnäs campus, invid metroingången och mittemot Harald Herlin -lärcentret.
Polyteekkarimuseo
Ajankohtaista Publicerat:

Aalto-universitetets studentkårs moderniserade museum kan besökas på hösten

Aalto-universitetets studentkårs moderniserade museum kan besökas på hösten
Otaniemen yö ohjelmalehtiset
Ajankohtaista, Rekrytering Publicerat:

Grafiker sökes för att ta fram en visuell profil för Otnäs natt

Vi söker en grafiker eller grafikerstuderande vid Aalto för att ta fram en visuell profil för höstens tvärvetenskapliga campusfestival Otnäs natt som ordnas för tredje gången den 10 oktober.