Yhdistystiedote viikolle 16/2019

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 16/2019

Yhdistyksiä kaivataan rastinpitäjiksi Walpurin kierrokseen (kohta 3) ja kaikkia aaltolaisia mukaan kulkueeseen KY-talolta Mantalle (kohta 4)Pääsiäisen takia yhdistystiedote ilmestyy ensi viikolla jo torstaina, materiaalit toimitettava tiistaina [email protected].

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
14.4. Eduskuntavaalit (https://ayy.fi/vaalit)
17.4. AYY:n edustajiston kokous 4/2019 (http://ayy.fi/live)
23.4. Aalto Open Air https://www.facebook.com/events/797711663931809/
29.4. Walpurin kierros (kohta 3, https://www.facebook.com/events/580838759088639/)
30.4. Wappuriehan julistus, Mantan lakitus ja Dipolin Wappu (https://www.facebook.com/events/341190193176027/
18.5. AYY 9v vuosijuhlat https://www.facebook.com/events/236007250677458/

Katso lisää tapahtumia https://wappu.fi/

Tiedotteen sisältö

1. Ilmoita tapahtumasi wappu.fi-sivulle
2. Mantan lakki tapahtumaanne
3. Rastinpitäjiä Walpurin kierrokseen 29.4.
4. AYY:n kuljetukset Otaniemestä Etelärautatienkadulle Wappuna
5. Palautetta avustushakemuskierroksesta
6. Gorsu, Tatamisali ja Kylän olohuone ovat taas varattavissa

1. Ilmoita tapahtumasi wappu.fi-sivulle

Wappu tulee! AYY kokoaa Aalto-yhteisön wappuriennot yhteen osoitteeseen, wappu.fi-sivulle. Haluatko saada tapahtumasi mukaan listaukseen? Täytä lomake osoitteessa https://lomake.ayy.fi/viestinta/wappu-fi-2019/

Mikäli lomakkeesta tai wappu.fi-sivustosta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä AYY:n viestintäasiantuntija Henna Paloseen ([email protected] tai 0505209440)

Muista myös, että kaikilla AYY:n piiriin kuuluvilla yhdistyksillä on tunnukset ayy.fi/kalenteri -sivuilla olevan kalenterin päivittämiseen. Sinne saa myös mielellään tapahtumasi lisätä! Kirjaudu sisään https://ayy.fi/wp-admin/.

2. Mantan lakki tapahtumaanne

Niin kuin nokkelimmat onkin jo huomanneet niin tänä vuonna on AYY:n vuoro lakittaa Havis Amanda patsaan Wappuna. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus saada itse Mantan Lakki vierailemaan juuri teidän tapahtumaan. Lakki toimitetaan AYY:n toimesta paikalle ja haetaan pois, tapahtumajärjestäjien tarvitsee vain varata sopiva paikka lakille.

Mihin tahansa tapahtumaan saa pyytää lakkia paikalle, AYY:n lakitustyöryhmä hyväksyy pyynnön sitten mikäli näkee tapahtuman oleva sopiva lakkivierailulle! Mikäli tulee päällekäisyyksiä pyynnöissä, tulee työryhmä päättämään mikä tapahtuma priorisoidaan. Mikäli lakki tulee teidän tapahtumaan niin toivomme että yhdistyksenne voisi julkaista SoMessa käyttäen #matkallamantalla ja AYY:n tulee myös julkaisemaan omissa kanavissa Lakin vierailusta teidän tapahtumassa.

Käyttämällä #matkallamantalle instagramissa (julkisessa profiilissa) liityt arvontaan kahdesta avecillisesta VIP-paikasta juomien kera Mantan Lakitus-tapahtuman aikana. Arvontaa saa mielellään mainostaa jäseneillenne, kun lakki tulee tapahtumaanne.

Lisäätietoja ja varauspyyntöjä voi tehdä christian.segercrantz at ayy.fi tai @chriau

Wappuisin terveisin, AYY:n lakitustyöryhmän puolesta,

Chriso

3. Rastinpitäjiä Walpurin kierrokseen 29.4.

Wapputervehdys täältä kulttuuritirehtööreiltäkin! Tänä vuonna Wappuaatonaaton yönä 29.4. järjestetään perinteisen Hullun Jussin tilalla Walpurin kierros. Tapahtuman konsepti on kuitenkin edelleen sama, vain nimi on vaihtunut kuvaavampaan. Ideana on että osallistujat kiertävät ympäri Otaniemeä suorittaen erilaisia lyhyitä rasteja ja keräävät näiltä pisteitä pistekorttiinsa. Tapahtuman onnistumisen takaamiseksi tarvitsisimmekin rastinpitäjiä tapahtumaan. Ilmoittakaa siis yhdistyksenne, kaveriporukkanne tai muu tahonne pitämään rastia Walpurin kierrokseen:

http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/walpurin-kierros-2019/

Rastiin kannattaa panostaa, sillä paras rasti tullaan palkitsemaan hulppealla wappukorilla sekä loppuvuoden aikana käytettävällä ilmaisella käyttökerralla AYY:n kertavuokrattaviin saunoihin!

Jos rastinpitämisestä tai tapahtumasta on jotain kysyttävää, ottakaa yhteyttä kulttuuritirehtööreihin:

Roope Pääkkönen TG: @Rooipw Email: [email protected]
Samuli Vehkomäki TG: @Vehkomaki Email: [email protected]

4. AYY:n kuljetukset Otaniemestä Etelärautatienkadulle Wappuna

Tänä vuonna AYY lakittaa Havis Amandan patsaan ja tuttuun tapaan tarjo kyydit Otaniemen pääteasemalta KY-talolle, jossa NESU-KY järjestää perinteisen Wapputerden. Terde on oiva paikka nostattaa fiilistä AYY:n ja KY:n yhteistä Manta-kulkuetta varten, joka lähtee samalta paikalta kohti patsasta klo 16.

Bussien lähtevät tasavälein 13:30-15:30 välisenä aikana kohti Wapputerdeä. Lisäinfoa julkaistaan AYY:n Wappu-eventissä osoitteessa https://www.facebook.com/events/341190193176027/

5. Palautetta avustushakemuskierroksesta

Haluamme kehittää avustushakemusprosessia, annathan meille palautetta: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/palaute-avustushakemus-2019/

Saimme hakemuksia yhteensä 140 kappaletta ja yhdistysilmoituksia yhteensä 170 yhdistykseltä. Yhdistysilmoituksista tarkistamme, täyttääkö yhdistys edelleen AYY:n yhdistysohjesäännön asettamat vaatimukset. Hakemukset pisteytetään pisteytysmallin mukaan. Huhtikuu sujuu pitkälti näiden läpikäymisessä, joten pahoittelut jo etukäteen, jos viesteihisi vastataan viiveellä. Avustukset pyritään saamaan maksuun ennen kesää.

Muutama huomioitava pointti:

  • Mikäli pyysit liitteillesi lisäaikaa, muistathan toimittaa puuttuvat liitteet sovittujen aikataulujen mukaisesti ([email protected]), aivan viimeistään 31.5. mennessä.
  • Mikäli yhdistysilmoitus jäi tekemättä, et voi yhdistyksesi tilannetta edistää ennen kuin avustushakemukset on pisteytetty. Tahlo-järjestelmä avataan jälki-ilmoittautumisia varten ennen kesää.
  • Mikäli avustushakemus jäi tekemättä, yhdistyksesi ei voi tänä vuonna saada AYY:lta avustusta. Avustuspotit jaetaan ajoissa hakeneiden kesken. Projekteja ja uusia ideoita varten, voit yrittää saada rahoitusta TTER:lta (https://tter.ayy.fi/) tai KY-Säätiöltä (https://kyweb.fi/foundation-subsidies/). Muista myös yritysyhteistyön mahdollisuudet – koulutusmateriaaleja aiheesta täällä: https://yhdistysopas.ayy.fi/koulutusmateriaalit/ (viimeinen osio teemapäivästä)

Mukavaa kevään jatkoa kaikille AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille!

6. Gorsu, Tatamisali ja Kylän olohuone ovat taas varattavissa

Jämeräntaival 5 A:ssa sijaitsevat vuokratilat Gorsu, Kylän olohuone ja Tatamisali ovat maaliskuussa valmistuneet remontista ja täysin uudistuneet tilat ovat nyt jäsenten ja yhdistysten varattavissa.

Kellarikerroksessa sijaitseva Gorsu soveltuu erilaisten juhlien ja saunailtojen pitämiseen. Gorsun käyttöaika on klo 14-03, tilan käyttäjä laittaa saunan itse päälle tilasta löytyvästä painikkeesta. Kylän olohuone soveltuu kokousten pitämiseen, pelailuun ja leffailtojen viettoon. Kylän olohuoneen käyttöaika on klo 10-23. Tatamisali tarjoaa mahdollisuuden mm. monenlaisten itsepuolustuslajien harjoitteluun. Tilan yhteydessä on erillinen huone, jota voi hyödyntää pukeutumistilana. Tatamisalin käyttöaika on klo 8-23.

Kylän olohuone ja Tatamisali ovat jäsenille ja yhdistyksille maksuttomia, Gorsun hinta jäsenille ja yhdistyksille on 130 €/varaus. Lisätietoa AYY:n vuokratiloista ja niiden varaamisesta: www.ayy.fi/tilat

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Pääsiäisen takia, lähetä lyhyt tekstisi jo tiistaihin klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 23/2019

AYY:n hallitus on päättänyt kokouksessaan yhdistyksille jaettavista avustuksista (kohta 1). Mikäli yhdistysilmoitus jäi tekemättä maaliskuussa, jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 30.6. (kohta 2) Lisäksi uusien nettisivujen beta-versiosta voit tarkistaa yhdistyksesi profiilin ja ilmoittaa meille muutoksista (kohta 3). Yhdistystiedote siirtyy tämän tiedotteen myötä kesätauolle. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Kuvapankki_Kukkia_1
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 22/2019

Tiedote sisältää tällä kertaa vinkkejä kesää varten. Muista toimittaa avustushakemuksista unohtuneet liitteet (kohta 1), hoida pöytäkirjat ja kirjanpito ajan tasalle (kohta 2) sekä ota hetki aikaa arkistoinnille (kohta 3). Muista myös levähtää ja nauttia kesästä! Ensi viikolla lähtee vielä kevään viimeinen yhdistystiedote, jonka materiaalit toimitettava helatorstain takia jo tiistaihin klo 10 mennessä ([email protected]).
Kuva, jossa ihmiset kävelee poispäin
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 21/2019

Kun tilakähmyt päättyvät yhdistyksenne osalta, merkitkää kaikille avoimet tapahtumanne ensi vuoden lukuvuosikalenteria varten (kohta 1). Lisäksi voitte vaikuttaa yhdistyslakiin keskiviikkoon mennessä (kohta 3). Mukavaa vuosijuhlaviikonloppua!
Otarannan kerhotila2
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 20/2019

Tilakähmyt on nyt käynnissä. Muutaman harrastetilan kohdalla on tehty pieniä muutoksia varausjärjestelyihin. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta 1 ja muista myös AYY:n isoimmat tapahtumat syksyä suunnitellessasi, kohta 2. Aurinkoista viikonloppua kaikille!