Siviilipalvelukseen AYY:lle?

AYY:llä on avoinna kaksi siviilipalvelukseen soveltuvaa tehtävää, sillä etsimme joukkoomme tila-assistenttia sekä IT-tukihenkilöä. Tila-assistentin tehtävään haemme henkilöä helmi-maaliskuusta alkaen, IT-tukihenkilön tehtävissä aloitusajankohta on sovittavissa. Lue lisää ja lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian!
picture of a unicorn with a megofone shouting that AYY is hiring

Tila-assistentti

Haemme siviilipalvelukseen tila-assistenttia vastaamaan vuokratilojen ylläpitotehtävistä!

Tehtävässä painottuvat AYY:n vuokrattavien kokous- ja saunatilojen kunnon ja varusteiden säännölliset tarkastukset, tilojen pikkuvikojen korjaustyöt, tarkastuslistojen ylläpito, huoltotoimien tilaukset ja erilaiset varustehankinnat.  Työhön sisältyy myös tiloihin liittyviä toimistotehtäviä eri järjestelmissä ja excelissä toimien. Ymmärrys kokoustilavarusteiden, mm. äänentoistolaitteiden ja videotykkien, toiminnasta katsotaan eduksi. AYY:n vuokratilat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten tehtävässä oltava vähintään B-ajokortti. 

Jos olet oma-aloitteinen ja kiinteistöalan tehtävistä kiinnostunut, tehtävä voisi sopia juuri sinulle! Laita siis hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Työtä tehdään yhteistyössä AYY:n palvelutiimin, kiinteistötoimen, sekä huoltoyhtiöiden kanssa. Tila-assistentti toimii osana AYY:n palvelutiimiä.

Haemme tehtävään siviilipalvelusvelvollista helmi- tai maaliskuusta 2023 alkaen.
Lisätietoja antaa palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta +358 40 654 6377, [email protected]

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Laitathan sähköpostin otsikkoon merkinnän "Tila-assistentti".

IT-tukihenkilö

Haemme siviilipalvelukseen myös IT-tukihenkilöä! T-tukihenkilö vastaa ylioppilaskunnan IT-laitteiden ylläpidosta ja asennuksesta sekä käyttäjille annettavasta käytön tuesta. AYY tarjoaa piirissään toimiville yhdistyksille IT-palveluita ja IT-tukihenkilö vastaa myös näihin liittyviin tukipyyntöihin. Tehtävään voi kuulua myös avustavia hallinnon tehtäviä sekä tietohallinnon dokumentaatiota. Tarpeen ja osaamisen mukaan tukihenkilö voi myös osallistua yhdessä IT-asiantuntijan kanssa IT-ympäristön kehitykseen. Työtehtävät muovautuvat osin henkilön omien taitojen mukaan.

Hakijalta toivotaan seuraavien aihepiirien tuntemusta: Windows-työasemat ja -verkot, MS365 ja Microsoft Office, Linux-ylläpito (esim. sähköpostilistat, LAMP) ja nettisivualustat. 

Arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. AYY tarjoaa siviilipalvelusvelvolliselle monipuolisen tehtävän osana ylioppilaskunnan hallintotiimiä, viihtyisän työympäristön Espoon Otaniemessä ja mukavat työkaverit innostavassa työyhteisössä. 

Etsimme siviilipalvelukseen ensisijaisesti henkilöä, joka voisi aloittaa työskentelyn joko alkukeväästä 2023 tai syksyllä 2023. 

Jos olet kiinnostunut siviilipalvelustehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV, joissa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen: [email protected].

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Annika Ojelma, [email protected], 050 520 9434.

Sivarissa AYY:lla - Palaneita sulakkeita ja parempaa ihmistuntemusta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

teksti, jossa lukee "AYY rekrytoi"
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee kiinteistöpäällikköä!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa kokenutta kiinteistöpäällikköä merkitykselliseen tehtävään opiskelija-asumisen parissa.
picture of a unicorn with a megofone shouting that AYY is hiring
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee viestintäasiantuntijaa!

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa vastaamaan AYY:n asuntotoiminnan viestinnästä
Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Edustajistovaalit syksyllä 2023: hae keskusvaalilautakuntaan!

2023 syksynä valitaan jälleen AYY:n ylin päättävä elin, eli 45-henkinen edustajisto. Edustajistovaalien järjestäminen ei kuitenkaan käy itsestään, joten tekijöitä tarvitaan. Tahtoisitko juuri sinä tehdä AYY:n seuraavista edustajistovaaleista vuonna 2023 aiempaa näkyvämmät, puhuttelevammat ja osallistavammat?
Winter view at Otaniemi
Blogi Julkaistu:

Sivarissa AYY:lla - Palaneita sulakkeita ja parempaa ihmistuntemusta

AYY:lla siviilipalvelustaan suorittaneen Lassi Vainikaisen kausi tila-assistenttina alkaa olla ohi. Mitä jäi käteen, ja millainen on tila-assistentin työpäivä?