Servin mökki

Servin mökki eli Smökki on Otaniemen Teekkarikylässä sijaitseva tunnelmallinen tila ja soveltuu suurienkin juhlien järjestämiseen.
Smökki

Servin mökki sijaitsee Teekkarikylän keskellä. Smökissä on iso sali, akvaarioksi nimitetty pienempi huone sekä suurtalouskeittiö. Tilassa voi pitää noin 200 henkilön sitsejä tai muita vastaavia juhlia. Eteisestä löytyy naulakko, joka riittää noin 100 ihmiselle. Smökissä on järjestetty myös useita häitä. Otaniemen kappeli sijaitsee noin 150 metrin päässä. Servin mökki on hyväksytty anniskelualueeksi, joten anniskeluluvan haltija voi tarvittaessa käyttää tilaa anniskelualueena.

Huomioithan, että tilassa on juhlittu monet mahtavat juhlat ja mm. koristeluista on katossa niittejä muistona.

Sali

Salissa on äänentoisto ja pieni mikseri. Mikrofoni on mahdollista saada käyttöön pyytämällä palvelutoimistolta erikseen mikrofonikaapin avain. Salin puolella äänenvoimakkuuden tasoa rajoittavat ainoastaan yleiset käyttösäännökset. Muistathan pitää äänenvoimakkuuden läpi tapahtuman kohtuullisena, jotta tilan käytöstä ei aiheudu merkittävää haittaa alueen asukkaille.

Akvaario

Akvaario on erotettu salista isoilla ikkunoilla, joita peittää tummat verhot. Akvaariota käytetään yleensä tapahtumien takahuoneena ja ylimääräisten pöytien ja tuolien varastoimiseen, mutta sitä voi käyttää myös tapahtuman rauhallisempana sivuhuoneena tai pienten jatkojen järjestämiseen. Akvaariossa on kaksi korkeaa jääkaappia.

Keittiö

Smökin keittiö on modernisoitu suurtalouskeittiö. Keittiöstä löytyy kiertoilmauuni, kaksi suurtalouskattilaa, paistotaso, tiskikone ja kahvinkeitin. Kylmäsäilytystä varten tilassa on kylmiö ja pakastinhuone, jonka lisäksi löytyy myös pienempiä lisäkylmälaitteita. Ruokaa mahtuu kerrallaan laittamaan noin 10 henkeä.

Työturvallisuuden vuoksi keittiötä saa käyttää vain erillisen keittiökoulutuksen käyneen ihmisen valvonnassa tai keittiöammattilaisen (esim. pitopalvelun) toimesta. Jos haluat käyttää Smökin keittiötä ja olet käynyt keittiökurssin, täytä oheinen lomake. AYY järjestää muutamia keittiökursseja vuosittain.

Keittiö on mahdollista varata myös erikseen ilman muuta Servin mökkiä. Tällöin pitää kuitenkin varmistaa, ettei melu häiritse Salin mahdollista käyttäjää.

Tarkan listan keittiön irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Käyttöaika

Servin mökin käyttöaika on 12-01.

Servin mökkiin on mahdollista hakea yökäyttölupaa oheisella lomakkeella. Yökäyttöluvasta peritään erillinen maksu. Yökäyttölupa jatkaa käyttöaikaa 05 asti, mutta äänentoisto lakkaa toimimasta kello 02. Tilaisuuden tulee päättyä hyvissä ajoin, jotta tila on siivottu ja tyhjä klo 05 mennessä. Tilan käyttäjän tulee huomioida alueen asukkaiden yörauha mm. tilaisuuden äänenvoimakkuuden suhteen.

Tilan siivousta ja huoltotoimenpiteitä varten on erityisen tärkeää, että tila on käyttöajan ulkopuolella tyhjä. Mikäli käyttöaikaa on tarpeen pidentää, on siitä sovittava hyvissä ajoin etukäteen AYY:n kanssa. Lisätunneista laskutetaan tuntiveloitus.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen. Huomioithan, että Servin mökkiin ja keittiöön on erilliset kulkukoodit, jotka saat aktivoitua erikseen.

Tilan pelastusuunnitelma

Smökin pelastussuunnitelman löydät tästä linkistä.

Esteettömyys

Sisäänkäynti tilaan on esteetön. Tilassa on inva-wc. Servin Mökin terassille on esteetön kulku ulkokautta.

Aalto-yliopiston metroasemalta Servin mökille voi saapua busseilla 111 tai 52 ja jäädä bussista pysäkillä Teekkarikylä. Saapuminen tilaan onnistuu helpommin parkkipaikan puoleista mäkeä pitkin, koska se on leveämpi ja loivempi.

Kuvia

  Smökki_arki
  Smökki_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu