Ristin kilta: yleisen ja erityisen pappeuden suhde

apostoli Pietari kutsuu kristittyjä kollektiiviseksi pyhäksi papistoksi ja rohkaisee meitä jokaista toimimaan sen mukaan tässä maailmassa. Uudessa Testamentissa kuitenkin puhutaan myös erikseen paimenista, diakoneista ja vanhimmista, joille on säädetty erityisiä tehtäviä seurakunnan hoitamisessa. Tulevassa keskustelumuotoisessa kiltaillassa käsitellään yleisen ja erityisen pappeuden suhdetta ja pastorin roolia seurakunnan paimentamisessa. Keskustelussa mukana ovat Lähetyshiippakunnan piispa Juhana Pohjola ja Espoon vapaaseurakunnan johtava pastori Tero Koskinen.

Keskiviikkona 15.2. järjestettävän Ristin killan kiltaillan ohjelma alkaa klo 19.00 Kylän olohuoneessa (Jämeräntaival 5A), mutta paikalle voi saapua etkoilemaan jo klo 18.30. Illan päättää ilmainen iltapala ja -hartaus. Tervetuloa!

Ristin kilta on Aallossa toimiva yleiskristillinen opiskelijajärjestö, jonka tavoitteisiin kuuluu hengellisen yhteyden luominen kristillisten opiskelijoiden välillä, erinäisten tapahtumien järjestäminen, joista kuuluisin lienee Wiinaton Wappu, sekä tavoitteleva toiminta.
Apostle Peter receiving the keys to the Heavenly kingdom
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu