Kylän olohuone

Kylän olohuone on monenlaisiin kokoontumisiin ja illanviettoihin soveltuva tila.
Kylän_olohuone_2

Kylän olohuone sijaitsee Jämeräntaival 5 A:ssa. Löydät tilan näin: Sisäänkäynti Jämeräntaipaleen puoleisesta ovesta, kulje rappuset alas, Kylän olohuone sijaitsee käytävän oikealla puolella lasiseinien takana. Kylän olohuoneen käyttöaika on 10–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on 10-23. Tila sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Kylän olohuone on jaettu kahteen tilaan, joista toisessa on keittiö ja kaksi pöytää 12 hengelle (yhteensä 24 istumapaikkaa). Toisessa huoneessa on sohvia (8 istumapaikkaa), äänentoisto sekä suuri tv-näyttö.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys:  Esteetön kulku Kylän Olohuoneelle on mahdollista jämeräntaival 5 B:n sisäpihan kautta. Ovella on kynnys. Tilassa on pääosin riittävästi tilaa apuvälineen kanssa liikkumiseen. Kylän Olohuoneen wc on esteellinen. Jämeräntaival 5 A:ssa ei ole varsinaista esteetöntä pysäköintiä. Jämeräntaipaleella on kuitenkin mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Tilojen varaaminen ja hinnasto

Kuvia

  Kylän_olohuone_1
  Kylän_olohuone_2
  Kylän_olohuone_3
  Kylän_olohuone_5
  Kylän_olohuone_pohjakuva
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu