Rantasauna

Rantasauna eli Rantsu on teekkareiden talkoovoimin rakentama ja kustantama sauna.
Rantsu_iso_sauna

Rantasauna sijaitsee Otaniemessä Jämeräntaival 5:n takana. Rantsussa on erilliset iso ja pieni puoli, jotka voi varata joko erikseen tai yhdessä. Iso puoli soveltuu hyvin suurempiinkin saunailtoihin tai sitsaamiseen, pienellä puolella voi saunoa vähän pienemmällä porukalla. Rantsun terassin edessä on suuri grilli. Rannassa on myös laituri, mutta ranta on erittäin matala.

Rantasaunan käyttöaika on klo 14-07. Ison puolen sauna laitetaan itse kytkimestä päälle. Saunan lämmitys on mahdollista klo 12–03 välillä. Saunan maksimilämmitysaika on 8 tuntia eikä sitä ole mahdollista pidentää. Saunan lämmitys menee automaattisesti pois päältä viimeistään klo 03 huolimatta lämmityksen aloitusajasta. Tilan siivousta ja huoltotoimenpiteitä varten on erityisen tärkeää, että tila todella on käyttöajan ulkopuolella tyhjä. Mikäli käyttöaikaa on tarpeen pidentää, on siitä sovittava hyvissä ajoin etukäteen AYY:n kanssa. Lisätunneista laskutetaan tuntiveloitus. Katso hinnasto täältä.

Pienen puolen puusaunan lämmitykseen löytyy puita Rantasaunalta. Muista tarkistaa myös Rantsun vieressä sijaitseva halkovaja! Avain vajaan löytyy saunalta.

Iso puoli

Sauna: Tilaa noin 30 hengelle, automaattisesti lämpiävä sähkökiuas.
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 25 hengelle, ikkunoiden edustalla sohvat.
Keittiö: Liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin sekä juomakylmiöt. Ei astioita.
Muuta: Takka. Laadukas äänentoisto ja valkokangas.

Pieni puoli

Sauna: Tilaa noin 10 hengelle. Pienellä puolella on puulämmitteinen sauna, jonka saa itse lämmittää. Muista ottaa tulitikut mukaan!
Oleskelutila: Sohvat ja pöytä. Tilaan mahtuu noin 10 henkilöä.
Minikeittiö: Jääkaappi ja liesi. Ei astioita.
Muuta: Takka

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen. Jos olet varannut myös paljun, saat paljun avainlaatikon koodin laskusi liitteessä.

Tilan pelastussuunnitelma

Rantasaunan pelastussuunnitelman löydät tästä linkistä.

Palju

Rantasaunan yhteydessä on Lotina-niminen palju. Paljun käyttäminen edellyttää ainakin toisen Rantasaunan vuokraamista. Omien paljujen käyttäminen Rantsulla on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa 100 euron sanktio. Lue paljun käyttöohjeet alta!

Voit tutustua myös Rantasaunan virtuaalimalliin.

Esteettömyys

Pieni puoli: Oleskelutilat ovat esteettömät. Suihku- ja saunatilat ovat osittain esteelliset ovien kapeuden sekä tilan pienuuden vuoksi. Tilassa ei ole inva-wc:tä.
Iso puoli: Oleskelutiloihin pääsee esteettömästi pienen puolen liukuoven kautta. Pukuhuone-, sauna- ja suihkutilat ovat tilavat ja esteettömät. Tilassa ei ole inva-wc:tä.
Palju: Palju on esteellinen. Paljun terassille on portaat. Muutoin paljun terassi on esteetön.

Rantasaunan pihalle kulku ei ole täysin esteetöntä. Mahdollisesti helppokulkuisin reitti Rantasaunalle on rantaraitin kautta. Rantaraitin päässä osoitteessa Otaranta 6-8 on parkkipaikka, johon on mahdollista jättää auto ja johon taksi voi pysähtyä.

Kuvia

  Rantsu_iso_puoli

  Iso puoli

  Rantasauna keittiö
  Rantsu_iso_sauna

  Ison puolen sauna

  Rantasauna pukuhuone
  Rantsu_pieni_puoli

  Pieni puoli

  Rantsu_peini_sauna

  Pienen puolen sauna

  Rantasauna palju
  Rantsu_pohjakuva

  Pohjakuva

  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu