Punaisen laulukirjan läpilaulanta

Mikä olisi paras tapa viettää Teekkariperinneviikon perjantai-ilta? Tietenkin laulamalla, ja siksi kannattaakin suunnata tällöin Otaniemen Rantasaunalle LuTkun järjestämään punaisen laulukirjan läpilaulantaan! Tapahtumakonsepti on äärimmäisen suoraviivainen: otamme punaisen laulukirjan käteen ja laulamme jokaisen sen sisältämän laulun. Myöskään laulajien fyysistä hyvinvointia ei ole unohdettu: Rantsun sauna ja palju pidetään lämpiminä koko illan ja laulajia virkistetään LuTkun loihtimien tarjoilujen voimin.

Palauta siis mieleesi vanhat klassikkolaulut ja approksimoi uusien tuttavuuksien melodiaa mieluummin kuin hyvin. Varmaa on vain, että laulu raikaa koko illan ja tunnelma on katossa! Rantsun ovet aukeavat klo 16.30 ja laulaminen alkaa klo 17 jatkuen niin pitkään kuin laulettavaa riittää.

Mikäli sinulta ei löydy Punaista laulukirjaa tai uusin painos vielä puuttuu kokoelmasta, ei hätää! Tapahtumassa myydään vuonna 2022 julkaistua punaisen uusinta painosta. Tapahtumaan osallistuminen on täysin ilmaista.
Punaisen läpilaulanta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu