Opiskelijakulttuurimuseo

Museon yhteystiedot

Helpoiten tavoitat meidät kaikki osoitteesta [email protected].

Työntekijät

Anna Merikari

Museonjohtaja
 Rasmus ruohola

Rasmus ruohola

Museointendentti
 Ahto Harmo

Ahto Harmo

Arkistonhoitaja

Vapaaehtoiset - Museojaosto ja -toimikunta

Museon vapaaehtoisten tehtävänä on yhdessä museon työntekijöiden kanssa ylläpitää, esitellä ja kehittää museota. Museon vapaaehtoiset jakautuvat kahteen eri organisaatiotasoon: museojaostoon ja museotoimikuntaan. Jaostoon kuuluu n. 5 henkilöä, joista kullakin on omat vastuuosa-alueensa museon arjesta. Muut museon vapaaehtoiset ja oppaat kuuluvat museotoimikuntaan, jossa on vuosittain pari-kolmekymmentä jäsentä.

Museon vapaaehtoiset rekrytoidaan kalenterivuosittain samaan tapaan kuin muutkin AYY:n vapaaehtoiset, seuraa ylioppilaskunnan viestintää! Toimikuntaan on mahdollista hakeutua myös vuoden puolessavälissä, olethan yhteydessä jaoston puheenjohtajaan jos museoinnostus herää kevään tai kesän aikana.

Tavoitat museojaoston osoitteella [email protected].

Marmon-museoauton kanssa toimiviin saat yhteyden osoitteella [email protected]

Museojaosto ja -toimikunta

Opiskelijakulttuurimuseo somessa

Opiskelijakulttuurimuseo on vahvan vapaaehtoisjoukon ja museotyöntekijöiden yhteisvoimin pyörittämä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja sen edeltäjien opiskelijakulttuurien historiaa ja nykypäivää esittelevä museo Espoon Otaniemessä osoitteessa Jämeräntaival 3 A. Avoinna lukukausien aikana sunnuntaisin klo 14–16. Maksuton sisäänpääsy. Tila ei ole esteetön.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu