Muutoksia syksyn tapahtumiin

Koronavirus aiheuttaa muutoksia syksyn tapahtumiin. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt siirtää AYY10-vuosijuhlan ja vuosijuhlaviikon tapahtumat keväälle 2021 ja perua Aalto Afterpartyn ja Otasuunnistuksen. Alun perin syyskuussa järjestettäviksi suunniteltuihin tapahtumiin oli odotettavissa kuhunkin useita satoja osallistujia, vuosijuhliin jopa tuhat.
Kuvapankki_Kävelyllä_2

Päätökseen päädyttiin vallitsevan koronatilanteen ja tapahtumien kokoluokan vuoksi. Osallistujien ja tapahtumien tekijöiden turvallisuus on AYY:lle ensiarvoisen tärkeää. Vaikka tapahtumien turvallisuustoimenpiteet nähtiin riittäviksi, olisi sairastumisen riski silti olemassa. Turvallisuustoimet saattaisivat myös aiheuttaa sen, ettei tapahtumasta voisi nauttia tavalliseen tapaan. 

AYY10-vuosijuhlat järjestetään 15.5.2021. Vuosijuhliin jo tehdyt ilmoittautumiset pysyvät voimassa ilman erillisiä toimenpiteitä, mutta lipuista saa myös halutessaan rahat takaisin. Ilmoittautuminen avataan uudestaan vuoden 2021 alussa. Vuosijuhlaviikon tapahtumat järjestetään toukokuussa 2021.

Aalto Afterpartya ja Otasuunnistusta ei järjestetä fyysisinä tapahtumina. Massatapahtumat eivät ole tällä hetkellä Suomessa kiellettyjä, mutta AYY ei halua ottaa riskiä, että joku sairastuisi tapahtumassa.

Lisätiedot:
Christian Segercrantz, hallituksen jäsen, vastuualueina yhteisö, vapaaehtoiset, viestintä, digitalisaatio / [email protected] / +358 40 056 6668

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Kodikas asunto Otaniemessä
Ajankohtaista Julkaistu:

Muuttavien asukkaiden tiedotteet

Muutatko pois tai sisään AYY:n asuntoon? Saitko muuttajan infokirjeen sähköpostiisi? Mikäli et, voit tarkistaa ajankohtaiset muistutukset täältä.
Ajankohtaista Julkaistu:

Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi tohtorinkoulutusneuvostoon

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta avaa haun opiskelijaedustajaksi tohtorinkoulutusneuvostoon vuodelle 2021. Haku aukeaa 23.9.2019 klo 12.00 ja päättyy 7.10.2019 klo 12.00, johon mennessä hakemusten tulee olla palautettuina.
A collection of wildflower seeds in boxes
Ajankohtaista Julkaistu:

Nurmikoista niityiksi -tutkimusprojektilla lisää luonnon monimuotoisuutta Otaniemeen

AYY on mukana tutkimushankkeessa, jossa selvitetään ratkaisuja luonnon monimuotoisuuskatoon.
Gorsun uusi sisustus, sohvia ja valoja
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n tilojen vuokrausohjeita päivitetty

Koronaviruksen ja yhteisön turvallisuuden takia AYY:n vuokrattavien tilojen käyttörajoituksia on jouduttu päivittämään.