Muutoksia syksyn tapahtumiin

Koronavirus aiheuttaa muutoksia syksyn tapahtumiin. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt siirtää AYY10-vuosijuhlan ja vuosijuhlaviikon tapahtumat keväälle 2021 ja perua Aalto Afterpartyn ja Otasuunnistuksen. Alun perin syyskuussa järjestettäviksi suunniteltuihin tapahtumiin oli odotettavissa kuhunkin useita satoja osallistujia, vuosijuhliin jopa tuhat.
Kuvapankki_Kävelyllä_2

Päätökseen päädyttiin vallitsevan koronatilanteen ja tapahtumien kokoluokan vuoksi. Osallistujien ja tapahtumien tekijöiden turvallisuus on AYY:lle ensiarvoisen tärkeää. Vaikka tapahtumien turvallisuustoimenpiteet nähtiin riittäviksi, olisi sairastumisen riski silti olemassa. Turvallisuustoimet saattaisivat myös aiheuttaa sen, ettei tapahtumasta voisi nauttia tavalliseen tapaan. 

AYY10-vuosijuhlat järjestetään 15.5.2021. Vuosijuhliin jo tehdyt ilmoittautumiset pysyvät voimassa ilman erillisiä toimenpiteitä, mutta lipuista saa myös halutessaan rahat takaisin. Ilmoittautuminen avataan uudestaan vuoden 2021 alussa. Vuosijuhlaviikon tapahtumat järjestetään toukokuussa 2021.

Aalto Afterpartya ja Otasuunnistusta ei järjestetä fyysisinä tapahtumina. Massatapahtumat eivät ole tällä hetkellä Suomessa kiellettyjä, mutta AYY ei halua ottaa riskiä, että joku sairastuisi tapahtumassa.

Lisätiedot:
Christian Segercrantz, hallituksen jäsen, vastuualueina yhteisö, vapaaehtoiset, viestintä, digitalisaatio / [email protected] / +358 40 056 6668

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Kodikas asunto Otaniemessä
Ajankohtaista Julkaistu:

Muuttavien asukkaiden infokirjeet

Muutatko pois tai sisään AYY:n asuntoon? Saitko muuttajan infokirjeen sähköpostiisi? Mikäli et, voit tarkistaa ajankohtaiset muistutukset täältä.
Avaimet keltaisella taustalla
Ajankohtaista Julkaistu:

Linnanisäntien yleisavaimet poistuvat käytöstä - anna vara-avain naapurissa asuvalle kaverillesi

AYY:n hallitus on tänään kokouksessaan 06/2021 päättänyt poistaa linnanisänniltä yleisavaimet ja selvittää asukasystävällisempiä vaihtoehtoja huoltoyhtiön tarjoamalle ovenavauspalvelulle.
Keskellä henkilö ja teksti Hae hallopediksi
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

AYY hakee viimeisiä opiskelijaedustajia vuodelle 2021.
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY valitsi hallinnon opiskelijaedustajat vuodelle 2021

Aalto yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsi kokouksessaan 17.12. hallinnon opiskelijaedustajat vuodelle 2021.