Kertaluontoinen vuokratukihaku koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan seurauksiin AYY:n jäsenille

AYY avaa jäsenilleen stipendihaun, jonka kautta voi hakea kertaluontoista taloudellista tukea asumisen kustannuksiin.
Two hands pictured writing in notebooks.

AYY avaa jäsenilleen stipendihaun, jonka kautta voi hakea kertaluontoista taloudellista tukea asumisen kustannuksiin.

Stipendit kohdistetaan ensisijaisesti Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja niille, jotka eivät ole oikeutettuja sosiaaliturvatukiin (esimerkiksi KELA:n kautta). Haussa huomioidaan erityisesti hakijan taloudellinen tilanne ja poikkeustilan vaikutukset toimeentulon menetykseen. Ollakseen oikeutettu tukeen hakijan on myös jatkettava opintojaan Aalto-yliopistossa syyslukukaudella 2020. Avustuksen määrän on asumiskulusidonnainen ja kattaa maksimissaan kolmen kuukauden vuokran (maksimissaan 1 500 euroon asti).

Haku on auki 22.6.-30.6. Avustuksista päätetään ja tiedotetaan hakijoille heinäkuun alussa.

Hakemukset käsitellään AYY:n edustajiston nimeämässä jakotoimikunnassa. Hakemukset arvioidaan tarveharkintaisesti ja tapauskohtaisesti.

Siirry hakulomakkeeseen tästä

Avustushakulomakkeen tietosuojaseloste

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa