Jolanda Jokisen suunnittelema kalenteri ”Sumu” jäljittelee visuaalisella ilmeellään syksyn ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa

Lukuvuosikalenterin kansi

AYY ja TOKYO toteuttavat design-kalenterin yhdessä toista kertaa. Kalenterin suunnittelija valittiin TOKYOn perinteiden mukaisesti kilpailulla. Tämän vuoden voittajaksi ja sitä kautta kalenterin suunnittelijaksi valikoitui Jolanda Jokinen. Jokinen on visuaalisen viestinnän maisteriopiskelija.

Jolanda kertoo, että hän sai inspiraation kalenterin suunnitteluun muistelemalla omia kouluvuosiaan ja erityisesti syksyä. Hän sanoo, että kesäloman jälkeen tärkeintä oli virittäytyä koulun alkuun ostamalla uusia kyniä ja valitsemalla uusi kalenteri tulevalle lukuvuodelle. ”Parasta ensimmäisten koulupäiväaamujen koulumatkoissa on edelleen niiden maaginen tunnelma, kun saa pitkästä aikaa kävellä hieman sumuisessa ja viileässä aamuilmassa kohti koulua. Halusin jäljitellä kalenterin visuaalisella ilmeellä juurikin tätä syksyistä ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa. Se kuuluu lukuvuoden alkuun samalla tavalla kuin TOKYOn ja AYY:n kalenteri meille opiskelijoille.” kuvailee Jokinen.

Kalenteri koostuu kalendaariosta, projektikalenterista, info-osuudesta, tapahtumalistauksesta, yhteistyökumppaneiden sisällöistä ja etukupongeista sekä muistiinpanosivuista. Kalendaariota rytmittävät kellonajat, mutta aukeamalla on runsaasti tilaa myös piirroksille ja muistiinpanoille.

Suunnitelmassaan Jolanda halusi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kalenteri on selkeä ja toimii hyvin arjessa. ”Kalenterin suunnittelu oli ihanaa! Odotan että saan kalenterin käsiini ja pääsen ottamaan sen käyttööni. Lisäksi tämän vuoden kalenteri sisältää inspiroivia ilmastovinkkejä, jotka olivat upea lisä sivujen väliin!” Jolanda hehkuttaa.

Kalenteri on AYY:n jäsenille maksuton. Voit noutaa oman kalenterisi elokuun 2019 alusta alkaen AYY:n palvelutoimistosta, Ravintola Kipsarista Väreestä, TOKYO Spacesta tai AYY:n väliaikaiselta palvelupisteeltä oppimiskeskuksesta.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Henna Palonen, [email protected], 050 5209 440
Jolandan verkkosivut löytyvät osoitteesta https://jolandajokinen.com/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Ajankohtaista Julkaistu:

Hae Helsinki Graduate School of Economicsin johtokuntaan!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Svenska Handelshögskolans Studentkår avaavat 11.11.2019 haun opiskelijaedustajiksi Helsinki Graduate School of Economicsin johtokuntaan kaudelle 2020–2021.
Haku luottamustoimeen 2020
Ajankohtaista Julkaistu:

Luottamustoimessa pääset vaikuttamaan AYY:lla suuresti

Haku TTER:n johtokuntaan, jatkuvuustoimikuntaan ja talousjohtokuntaan on käynnissä 28.11. klo 12 asti.
Vaaliuurna
Ajankohtaista Julkaistu:

”En haluaisi edellyttää teiltä demokratian pelastamista, mutta olisihan se ihan kiva” – AYY:n edustajistovaalien tulos tuo muutoksia ryhmien paikkamääriin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vuoden 2019 edustajistovaalit järjestettiin 28.10.-5.11. Vaaleilla valittiin 45-henkinen edustajisto, joka käyttää ylioppilaskunnassa ylintä päätösvaltaa. Edustajistovaalien voittajiin kuuluu Vihreämpi Aalto -ryhmä, joka kolminkertaisti paikkamääränsä edellisiin vaaleihin nähden. Myös Pro Arte ja Kylterirengas nostivat kummatkin paikkamääräänsä yhdellä.
Kampusjaosto ampuu konfettitykeillä Smökin katolla
Ajankohtaista Julkaistu:

Maailman parasta opiskelijan elämää jaostossa tai toimikunnassa

AYY:n piirissä toimii noin 200 vapaaehtoista. Vapaaehtoistoiminnan sykkivä sydän ovat jaostot ja toimikunnat. Haku jaostoihin ja toimikuntiin vuodelle 2020 on auki.