Jolanda Jokisen suunnittelema kalenteri ”Sumu” jäljittelee visuaalisella ilmeellään syksyn ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa

Lukuvuosikalenterin kansi

AYY ja TOKYO toteuttavat design-kalenterin yhdessä toista kertaa. Kalenterin suunnittelija valittiin TOKYOn perinteiden mukaisesti kilpailulla. Tämän vuoden voittajaksi ja sitä kautta kalenterin suunnittelijaksi valikoitui Jolanda Jokinen. Jokinen on visuaalisen viestinnän maisteriopiskelija.

Jolanda kertoo, että hän sai inspiraation kalenterin suunnitteluun muistelemalla omia kouluvuosiaan ja erityisesti syksyä. Hän sanoo, että kesäloman jälkeen tärkeintä oli virittäytyä koulun alkuun ostamalla uusia kyniä ja valitsemalla uusi kalenteri tulevalle lukuvuodelle. ”Parasta ensimmäisten koulupäiväaamujen koulumatkoissa on edelleen niiden maaginen tunnelma, kun saa pitkästä aikaa kävellä hieman sumuisessa ja viileässä aamuilmassa kohti koulua. Halusin jäljitellä kalenterin visuaalisella ilmeellä juurikin tätä syksyistä ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa. Se kuuluu lukuvuoden alkuun samalla tavalla kuin TOKYOn ja AYY:n kalenteri meille opiskelijoille.” kuvailee Jokinen.

Kalenteri koostuu kalendaariosta, projektikalenterista, info-osuudesta, tapahtumalistauksesta, yhteistyökumppaneiden sisällöistä ja etukupongeista sekä muistiinpanosivuista. Kalendaariota rytmittävät kellonajat, mutta aukeamalla on runsaasti tilaa myös piirroksille ja muistiinpanoille.

Suunnitelmassaan Jolanda halusi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kalenteri on selkeä ja toimii hyvin arjessa. ”Kalenterin suunnittelu oli ihanaa! Odotan että saan kalenterin käsiini ja pääsen ottamaan sen käyttööni. Lisäksi tämän vuoden kalenteri sisältää inspiroivia ilmastovinkkejä, jotka olivat upea lisä sivujen väliin!” Jolanda hehkuttaa.

Kalenteri on AYY:n jäsenille maksuton. Voit noutaa oman kalenterisi elokuun 2019 alusta alkaen AYY:n palvelutoimistosta, Ravintola Kipsarista Väreestä, TOKYO Spacesta tai AYY:n väliaikaiselta palvelupisteeltä oppimiskeskuksesta.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Henna Palonen, [email protected], 050 5209 440
Jolandan verkkosivut löytyvät osoitteesta https://jolandajokinen.com/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

ulkoilu2
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee viestintäasiantuntijaa!

AYY hakee viestintätiimiinsä kokoaikaista viestintäasiantuntijaa! Lue lisää ja hae 14.4.2020 mennessä!
Havainnekuva seuraavan lukuvuoden Design-kalenterin kannesta
Ajankohtaista Julkaistu:

Design-kalenterikilpailun voittaja on selvillä

Seuraava lukuvuosikalenteri toteutetaan Mirka Larjomaan Elementary School Nostalgia -nimisen ehdotuksen pohjalta.
Jämeräntaival 3
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n asunnoissa käytetään fossiilivapaata energiaa vuodesta 2020 lähtien

AYY:n opiskelija-asunnoissa ja muissa kiinteistöissä siirrytään vuoden 2020 aikana kokonaan fossiilivapaaseen ostosähköön ja kaukolämpöön.
Toiminta-avustushaku
Ajankohtaista Julkaistu:

Nyt on aika tehdä vuosittaiset yhdistysilmoitukset ja hakea AYY:n toiminta-avustuksia!

Kaikkien Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimivien yhdistysten on vuosittain tehtävä yhdistysilmoitus ja samaan aikaan voivat ensimmäisen luettelon yhdistykset hakea toiminta-avustusta.