Jolanda Jokisen suunnittelema kalenteri ”Sumu” jäljittelee visuaalisella ilmeellään syksyn ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa

Lukuvuosikalenterin kansi

AYY ja TOKYO toteuttavat design-kalenterin yhdessä toista kertaa. Kalenterin suunnittelija valittiin TOKYOn perinteiden mukaisesti kilpailulla. Tämän vuoden voittajaksi ja sitä kautta kalenterin suunnittelijaksi valikoitui Jolanda Jokinen. Jokinen on visuaalisen viestinnän maisteriopiskelija.

Jolanda kertoo, että hän sai inspiraation kalenterin suunnitteluun muistelemalla omia kouluvuosiaan ja erityisesti syksyä. Hän sanoo, että kesäloman jälkeen tärkeintä oli virittäytyä koulun alkuun ostamalla uusia kyniä ja valitsemalla uusi kalenteri tulevalle lukuvuodelle. ”Parasta ensimmäisten koulupäiväaamujen koulumatkoissa on edelleen niiden maaginen tunnelma, kun saa pitkästä aikaa kävellä hieman sumuisessa ja viileässä aamuilmassa kohti koulua. Halusin jäljitellä kalenterin visuaalisella ilmeellä juurikin tätä syksyistä ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa. Se kuuluu lukuvuoden alkuun samalla tavalla kuin TOKYOn ja AYY:n kalenteri meille opiskelijoille.” kuvailee Jokinen.

Kalenteri koostuu kalendaariosta, projektikalenterista, info-osuudesta, tapahtumalistauksesta, yhteistyökumppaneiden sisällöistä ja etukupongeista sekä muistiinpanosivuista. Kalendaariota rytmittävät kellonajat, mutta aukeamalla on runsaasti tilaa myös piirroksille ja muistiinpanoille.

Suunnitelmassaan Jolanda halusi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kalenteri on selkeä ja toimii hyvin arjessa. ”Kalenterin suunnittelu oli ihanaa! Odotan että saan kalenterin käsiini ja pääsen ottamaan sen käyttööni. Lisäksi tämän vuoden kalenteri sisältää inspiroivia ilmastovinkkejä, jotka olivat upea lisä sivujen väliin!” Jolanda hehkuttaa.

Kalenteri on AYY:n jäsenille maksuton. Voit noutaa oman kalenterisi elokuun 2019 alusta alkaen AYY:n palvelutoimistosta, Ravintola Kipsarista Väreestä, TOKYO Spacesta tai AYY:n väliaikaiselta palvelupisteeltä oppimiskeskuksesta.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Henna Palonen, [email protected], 050 5209 440
Jolandan verkkosivut löytyvät osoitteesta https://jolandajokinen.com/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Ajankohtaista Julkaistu:

AYY10 Tuotekilpailu

AYY lanseeraa kymmenvuotisen taipaleensa kunniaksi juhlavuoden tuotekonseptikilpailun. Kilpailuaika on 16.9.-13.10., pääpalkinto 500€
Ajankohtaista Julkaistu:

Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

AYY avaa haun hallinnon opiskelijaedustajiksi kolmeen toimielimeen.
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa Aaltoon!

Tulemme sinulle vuosien varrella varmasti hyvinkin tutuiksi, mutta tässä näin alkuun lyhyesti tärkeimpiä infoja, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti ylioppilaskunnastasi, sen tarjoamista palveluista ja mahdollisuuksista.
Opiskelijakortti_1_kännykässä
Ajankohtaista Julkaistu:

Uudet lukuvuositarrat ovat nyt jaossa

AYY:n jäsenmaksun lukuvuodelle 2019–2020 maksaneet opiskelijat voivat hakea opiskelijakorttiinsa uuden lukuvuositarran 1.8.2019 alkaen.