Jolanda Jokisen suunnittelema kalenteri ”Sumu” jäljittelee visuaalisella ilmeellään syksyn ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa

AYY ja TOKYO toteuttavat design-kalenterin yhdessä toista kertaa. Kalenterin suunnitteli visuaalisen viestinnän maisteriopiskelija Jolanda Jokinen.
Lukuvuosikalenterin kansi

AYY ja TOKYO toteuttavat design-kalenterin yhdessä toista kertaa. Kalenterin suunnittelija valittiin TOKYOn perinteiden mukaisesti kilpailulla. Tämän vuoden voittajaksi ja sitä kautta kalenterin suunnittelijaksi valikoitui Jolanda Jokinen. Jokinen on visuaalisen viestinnän maisteriopiskelija.

Jolanda kertoo, että hän sai inspiraation kalenterin suunnitteluun muistelemalla omia kouluvuosiaan ja erityisesti syksyä. Hän sanoo, että kesäloman jälkeen tärkeintä oli virittäytyä koulun alkuun ostamalla uusia kyniä ja valitsemalla uusi kalenteri tulevalle lukuvuodelle. ”Parasta ensimmäisten koulupäiväaamujen koulumatkoissa on edelleen niiden maaginen tunnelma, kun saa pitkästä aikaa kävellä hieman sumuisessa ja viileässä aamuilmassa kohti koulua. Halusin jäljitellä kalenterin visuaalisella ilmeellä juurikin tätä syksyistä ensimmäisten koulupäivien sumuisaa ja innostunutta matkaa. Se kuuluu lukuvuoden alkuun samalla tavalla kuin TOKYOn ja AYY:n kalenteri meille opiskelijoille.” kuvailee Jokinen.

Kalenteri koostuu kalendaariosta, projektikalenterista, info-osuudesta, tapahtumalistauksesta, yhteistyökumppaneiden sisällöistä ja etukupongeista sekä muistiinpanosivuista. Kalendaariota rytmittävät kellonajat, mutta aukeamalla on runsaasti tilaa myös piirroksille ja muistiinpanoille.

Suunnitelmassaan Jolanda halusi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kalenteri on selkeä ja toimii hyvin arjessa. ”Kalenterin suunnittelu oli ihanaa! Odotan että saan kalenterin käsiini ja pääsen ottamaan sen käyttööni. Lisäksi tämän vuoden kalenteri sisältää inspiroivia ilmastovinkkejä, jotka olivat upea lisä sivujen väliin!” Jolanda hehkuttaa.

Kalenteri on AYY:n jäsenille maksuton. Voit noutaa oman kalenterisi elokuun 2019 alusta alkaen AYY:n palvelutoimistosta, Ravintola Kipsarista Väreestä, TOKYO Spacesta tai AYY:n väliaikaiselta palvelupisteeltä oppimiskeskuksesta.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Henna Palonen, [email protected], 050 5209 440
Jolandan verkkosivut löytyvät osoitteesta https://jolandajokinen.com/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa