Hallituksen muodostajaksi Fanni Mattsson ja edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropponen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto nimitti AYY:n hallituksen muodostajaksi Fanni Mattssonin ja vuoden 2024 edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropposen.
Sakari Ropponen and Fanni Mattsson looking happy and holding flower bouquets

Kokouksessaan AYYE 1/2024 tiistaina 14.11. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tuore edustajisto valitsi AYY:n hallituksen muodostajaksi Fanni Mattssonin ja vuoden 2024 edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropposen.

Hallituksen muodostaja Fanni Mattsson on kuudennen vuoden opiskelija insinööritieteiden korkeakoulussa. Kuluneena vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksessa kiinteistöistä, kampuksesta, opiskelijakeskuksesta ja kestävästä kehityksestä vastaavana hallituksen jäsenenä. Aikaisemmin Mattsson on ollut aktiivinen AYY:n edustajistossa, Teekkarijaostossa, Fuksitoimikunnassa ja Rakennusinsinöörikillassa.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittu Sakari Ropponen on niin ikään kuudennen vuoden opiskelija sähkötekniikan korkeakoulusta. Tänä vuonna Ropponen on vaikuttanut AYY:n Teekkarijaostossa, mitä ennen hän ollut aktiivinen Automaatio- ja Systeemitekniikan killassa.

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2024 hallituksesta edustajistolle. Edustajiston puheenjohtaja puolestaan vastaa yleisesti edustajiston toiminnasta, kuten kokousten valmistelusta ja puheenjohtamisesta.

Paljon onnea valituille ja kiitos kaikille tehtäviin hakeneille!

Haku hallituksen jäseneksi on vielä auki 16.11.2023 klo 23:59 asti ja edustajiston varapuheenjohtajaksi 5.12. klo 17.15 asti. Lue lisää tältä sivulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
sininen tausta, jonka edessä tekstiä
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.