Hallituksen muodostajaksi Fanni Mattsson ja edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropponen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto nimitti AYY:n hallituksen muodostajaksi Fanni Mattssonin ja vuoden 2024 edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropposen.
Sakari Ropponen and Fanni Mattsson looking happy and holding flower bouquets

Kokouksessaan AYYE 1/2024 tiistaina 14.11. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tuore edustajisto valitsi AYY:n hallituksen muodostajaksi Fanni Mattssonin ja vuoden 2024 edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropposen.

Hallituksen muodostaja Fanni Mattsson on kuudennen vuoden opiskelija insinööritieteiden korkeakoulussa. Kuluneena vuonna hän on toiminut AYY:n hallituksessa kiinteistöistä, kampuksesta, opiskelijakeskuksesta ja kestävästä kehityksestä vastaavana hallituksen jäsenenä. Aikaisemmin Mattsson on ollut aktiivinen AYY:n edustajistossa, Teekkarijaostossa, Fuksitoimikunnassa ja Rakennusinsinöörikillassa.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittu Sakari Ropponen on niin ikään kuudennen vuoden opiskelija sähkötekniikan korkeakoulusta. Tänä vuonna Ropponen on vaikuttanut AYY:n Teekkarijaostossa, mitä ennen hän ollut aktiivinen Automaatio- ja Systeemitekniikan killassa.

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2024 hallituksesta edustajistolle. Edustajiston puheenjohtaja puolestaan vastaa yleisesti edustajiston toiminnasta, kuten kokousten valmistelusta ja puheenjohtamisesta.

Paljon onnea valituille ja kiitos kaikille tehtäviin hakeneille!

Haku hallituksen jäseneksi on vielä auki 16.11.2023 klo 23:59 asti ja edustajiston varapuheenjohtajaksi 5.12. klo 17.15 asti. Lue lisää tältä sivulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kynttilät
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023
Kuvassa nuori naisoletettu seisoo Väreen edustalla kasvoillaan tuima ilme.
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Opiskelijoiden mielenterveyskriisi ei odota

Tutkimukset puhuvat taas puolestaan – opiskelijoiden pahoinvointi on riistäytymässä käsistä. Vaadimme, että päättäjät ottavat mielenterveyskriisin tosissaan ja puuttuvat riittämättömiin resursseihin pikimmiten.
People standing in the hall
Ajankohtaista Julkaistu:

Totti Korpua valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2024

Totti Korpua on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodelle 2024. Korpua oli AYY:n virallinen SYL-hallitusehdokas. Tampereen yliopistolla 17.–18.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
vanhempi naisoletettu osoittaa keraamisia taideteoksia Opiskelijakulttuurimuseon vitriineissä
Ajankohtaista Julkaistu:

Avoin haku taideteoksille AYY:n taidekokoelmaan

Haku Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaan on auki 17.–30.11.2023.