Stipendit

AYY jakaa jäsenillensä stipendejä tukeakseen vähävaraisten opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

AYY:lla on kolme omaa stipendiä:

  1. Vaihtostipendi
  2. Yhteisöstipendi
  3. Opintostipendi

Näiden lisäksi AYY hallinnoi tiettyjä alakohtaisia stipendirahastoja.

Stipendien jakamisesta ja hakemusten pisteytysperusteista määrätään stipendiohjesäännössä ja yhteisötoiminnan pisteytysohjeessa.

Stipendityypit

Vaihtostipendi

Tarkoitettu vaihtoon lähteville Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijoille. Haettavissa ennen vaihtoa, sen aikana tai sen jälkeen. Stipendejä jaettaessa huomioidaan hakijan aktiivisuus yhteisössä sekä opintomenestys. Stipendien koko on viime vuosina vaihdellut välillä 300€ - 800€ vaihtokohteesta riippuen.

Yhteisöstipendi

Tarkoitettu yhteisössä aktiivisesti toimineille ylioppilaskunnan jäsenille. Stipendejä jaettaessa huomioidaan hakijan aktiivisuus yhteisössä. Stipendin koko on 500€.

Opintostipendi

Tarkoitettu yhteisössä aktiivisesti toimineille ylioppilaskunnan jäsenille, jotka ovat onnistuneet yhdistämään opiskelut ja opiskelijaelämän. Stipendejä jaettaessa huomioidaan hakijan aktiivisuus yhteisössä sekä opintomenestys. Stipendin koko on 500€.

 

Hakukierrokset

Syksyn 2019 hakukierros on auki 23.10. klo 12.00 - 13.11. klo 12.00. Stipendeistä päätetään ja tiedotetaan hakijoille joulukuun loppuun mennessä. Syksyllä jaetaan ainoastaan vaihtostipendejä.

Kevään 2020 hakukierros on maalis-huhtikuussa ja stipendeistä päätetään toukokuun loppuun mennessä. Keväällä jaetaan kaikkia stipendejä.

 

Hakulomake

Hakemukset käsitellään stipendien jakotoimikunnissa. Lisätietoja antaa tuottaja Samu Nurmi ([email protected])

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu