Frans Cederlöf valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2020

Frans Cederlöf, vastavalittu SYL:n hallituslainen 2020.
Aaltolainen Frans Cederlöf vastavalittuna SYL:n hallitukseen 2020.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ehdokas Frans Cederlöf on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2020. Liittokokous valitsi tulevan vuoden hallituksen lauantaina.

”Olen valtavan innoissani tulevasta vuodesta SYL:n hallituksen jäsenenä. Ensi vuonna meidän täytyy panostaa erityisesti hyviin suhteisiin yhteistyökumppaneittemme kanssa. On tärkeää, että SYL vaikuttaa esimerkiksi siihen, että opiskelijat ovat mukana sosiaaliturvan kokonaisuudistuksessa ja, että kansainvälisten opiskelijoiden asemaa parannetaan.”

Cederlöf on toiminut viimeiset kaksi vuotta varapuheenjohtajana Suomen ruotsinkielisten järjestöjen kattojärjestössä Svenska Studieförbundet SSF:ssa. Tällä hetkellä Cederlöf toimii Finlands Svenska Skolungdomsförbundet FSS:ssa. Aiemmin hän on toiminut myös European Youth Parliamentissa.

SYL:n hallitukseen valittiin myös Paavo Antikainen (Tampereen ylioppilaskunta), Paula Karhunen (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta), Johanna Pohjonen (Turun yliopiston ylioppilaskunta), Jenni Tuomainen (Lapin yliopiston ylioppilaskunta) ja Teemu Virtanen (Oulun yliopiston ylioppilaskunta).

Suomen ylioppilaskuntien liitto edustaa yli 130 000 yliopisto-opiskelijaa. Liitto vaikuttaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.  

Lisätietoja:

Frans Cederlöf, 050 430 2458

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Elina Nieminen ja Tapio Hautamäki
Ajankohtaista Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vuosi 2019

Vuonna 2019 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa muun muassa rakennettiin Aalto-yhteisöä, rekrytoitiin AYY:lle uusi johto ja kahdet valtakunnalliset vaalit. Hallituksen puheenjohtaja Tapio Hautamäki ja toiminnanjohtaja Elina Nieminen kertovat vuoden kohokohdista.
Kuva viime vuoden Design-kalenterista
Ajankohtaista Julkaistu:

Suunnittele TOKYOn ja AYY:n yhteinen Design-kalenteri lukuvuodelle 2020–2021

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) sekä Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat (TOKYO ry) julistavat design-kalenterin suunnittelukilpailun lukuvuodelle 2020–2021.
Atlantinkatu 7_4
Ajankohtaista Julkaistu:

Yleinen asumistuki on haastanut kaverin kanssa asumista - se voi silti olla sinulle hyvä vaihtoehto

Yleisen asumistuen piiriin siirtyminen vuonna 2017 on tarkoittanut yhdessä asuvien opiskelijoiden tilanteen vaikeutumista. Yhdessä yhteisellä vuokrasopimuksella asuvat opiskelijat tulkitaan Kelalla yhdeksi ruokakunnaksi. Se voi silti olla sinulle hyvä vaihtoehto.
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäseniä 2020
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2020 valittu

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2020 on valittu. AYY:n edustajisto valitsi hallituksen kokouksessaan torstaina 28.11. hallituksen muodostaja Olli Kesselin esityksestä.