AYY:n vierasmajojen käyttö majoitukseen päättyy

Otakaari 20

AYY:ssa tehdään kiinteistöjen kuntokartoituksia ja samalla käydään läpi kaikkien tilojemme käyttötarkoitukset. Kartoituksen myötä on tarpeen tehdä joitain muutoksia tiettyjen tilojen käyttöön.

Vierasmajoina käytetyt tilat Otakaari 20:ssa eivät ole alun perin majoituskäyttöön tarkoitettu. Tilat eivät vastaa turvallisuus- ym. säädöksiä, joiden mukaan haluamme tarkemmin jatkossa toimia. Tämän vuoksi AYY:n hallitus päätti kokouksessaan 28.4.2020, että Otakaari 20:ssa sijaitsevien vierasmajojen käyttö majoitukseen päättyy 30.4.2020. Vierasmajoja ei enää vuokrata majoituskäyttöön 1.5.2020 alkaen.

Tiedämme, että edullinen majoitus on monien tapahtumien yhteydessä tärkeä lisäpalvelu ja siksi tämä linjaus voi hankaloittaa tapahtumien järjestämisen kokonaisuutta. Haluamme kuitenkin toimia vastuullisesti ja tarkentaa tilojemme käyttöä koskemaan vain sellaista käyttöä mihin ne on tarkoitettu. Pyrimme tulevaisuudessa selvittämään erilaisia vaihtoehtoja, joilla voisimme majoitustarpeeseen vastata. Kuulemme myös mielellämme ideoita tähän liittyen. Vierasmajoja on käytetty myös hätämajoitukseen lukuvuoden alussa. Hätämajoituksen ja siihen liittyvän neuvonnan tarjoamiseen liittyviä uudenlaisia toimintamalleja selvitetään kevään ja kesän aikana.

Lisätietoa asiaan liittyen: [email protected]

Tällä hetkellä jäsenet voivat tehdä tilavarauksia osoitteessa tila.ayy.fi 9.8.2020 saakka. Toukokuussa yhdistykset pääsevät tekemään varauksia varauskaudelle 10.8.2020-10.1.2021. Kaikille jäsenille varauskalenteri avataan kesäkuun alussa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Kylän_olohuone_2
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n vuokratilojen varauskalenteri avattu 10.1.2021 asti

Tilavarauksen AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin voi nyt tehdä omilla Aalto-tunnuksilla osoitteessa tila.ayy.fi.
Opiskelijakeskuksen sijainti Kemistin korttelissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Opiskelijakeskusprojekti etenee

Opiskelijakeskus on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY), Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden (KY) ja Teknologföreningenin (TF) yhteishanke opiskelijoiden yhteisestä rakennuksesta Otaniemen kampuksen keskeiselle paikalle, metroaseman sisäänkäynnin viereen ja Harald Herlinin Oppimiskeskusta vastapäätä.
Polyteekkarimuseo
Ajankohtaista Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudistuneessa museossa pääsee vierailemaan syksyllä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudistuneessa museossa pääsee vierailemaan syksyllä
Otaniemen yö ohjelmalehtiset
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Etsitään graafikkoa toteuttamaan Otaniemen yön graafinen ilme

Etsimme aaltolaista graafikkoa tai alan opiskelijaa toteuttamaan 10.10.2020 kolmatta kertaa järjestettävän poikkitaiteellisen Otaniemen yö -festivaalin visuaalisen ilmeen.