AYY:n vierasmajojen käyttö majoitukseen päättyy

Otakaari 20

AYY:ssa tehdään kiinteistöjen kuntokartoituksia ja samalla käydään läpi kaikkien tilojemme käyttötarkoitukset. Kartoituksen myötä on tarpeen tehdä joitain muutoksia tiettyjen tilojen käyttöön.

Vierasmajoina käytetyt tilat Otakaari 20:ssa eivät ole alun perin majoituskäyttöön tarkoitettu. Tilat eivät vastaa turvallisuus- ym. säädöksiä, joiden mukaan haluamme tarkemmin jatkossa toimia. Tämän vuoksi AYY:n hallitus päätti kokouksessaan 28.4.2020, että Otakaari 20:ssa sijaitsevien vierasmajojen käyttö majoitukseen päättyy 30.4.2020. Vierasmajoja ei enää vuokrata majoituskäyttöön 1.5.2020 alkaen.

Tiedämme, että edullinen majoitus on monien tapahtumien yhteydessä tärkeä lisäpalvelu ja siksi tämä linjaus voi hankaloittaa tapahtumien järjestämisen kokonaisuutta. Haluamme kuitenkin toimia vastuullisesti ja tarkentaa tilojemme käyttöä koskemaan vain sellaista käyttöä mihin ne on tarkoitettu. Pyrimme tulevaisuudessa selvittämään erilaisia vaihtoehtoja, joilla voisimme majoitustarpeeseen vastata. Kuulemme myös mielellämme ideoita tähän liittyen. Vierasmajoja on käytetty myös hätämajoitukseen lukuvuoden alussa. Hätämajoituksen ja siihen liittyvän neuvonnan tarjoamiseen liittyviä uudenlaisia toimintamalleja selvitetään kevään ja kesän aikana.

Lisätietoa asiaan liittyen: [email protected]

Tällä hetkellä jäsenet voivat tehdä tilavarauksia osoitteessa tila.ayy.fi 9.8.2020 saakka. Toukokuussa yhdistykset pääsevät tekemään varauksia varauskaudelle 10.8.2020-10.1.2021. Kaikille jäsenille varauskalenteri avataan kesäkuun alussa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kodikas asunto Otaniemessä
Ajankohtaista Julkaistu:

Muuttavien asukkaiden infokirjeet

Muutatko pois tai sisään AYY:n asuntoon? Saitko muuttajan infokirjeen sähköpostiisi? Mikäli et, voit tarkistaa ajankohtaiset muistutukset täältä.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2021

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille 9.8.2021 - 9.1.2022.
Kuvapankki_Vuosijuhlat_1
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Laulukirjan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusanalyysi on valmistunut - uuden laulukirjan työstö etenee

Teekkarilauluja-laulukirjan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusanalyysi nostaa esiin epäkohtia laulukulttuurissa. Erityisen ongelmalliseksi todettiin toistuva miesnäkökulma ja naisen roolin sitominen miestekijään. Mukana oli myös väkivaltaisia, homofobisia, rasistisia ja muunlaisia syrjiviä laulun sanoituksia. Analyysi antaa hyvät lähtökohdat Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhdenvertaisuustyöhön ja laulukirjatoimituskunnan työskentelyyn. Uuden laulukirjan työstö on käynnissä.
Avaimet keltaisella taustalla
Ajankohtaista Julkaistu:

Ovenavauspalvelu AYY:n asukkaille

Securitas hoitaa jatkossa AYY:n asunnoissa asuvien ovenavauksen, mikäli asukas lukitsee itsensä ulos asunnostaan.