AYY10-juhlavuosijaosto hakee tekijöitä toimikuntiin

Hae mukaan tekemään AYY:n 10-juhlavuotta.
Kuvapankki_Vuosijuhlat_2

Rakas ylioppilaskuntamme on porskuttanut eteenpäin jo monta vuotta ja pian juhlitaankin ensimmäisiä pyöreitä. AYY10-juhlavuosijaosto ei kuitenkaan pysty tekemään kaikkea yksin, joten nyt haetaan tekijöitä jaoston alaisiin toimikuntiin!

Juhlavuosijaoston toimikunnissa pääset ideoimaan ja toteuttamaan juhlavuoden eri tapahtumia, sekä tietysti itse vuosijuhlia.

Tekijöitä tarvitaan niin vuoden mittaan toteutettaviin tapahtumiin kuin vuosijuhlaviikon ja vuosijuhlan pystyyn saamiseen. Haluatko sinä olla tekemässä AYY:n 10. juhlavuodesta mitä päräyttävintä?

Onko mielessä jotain ennennäkemätöntä, joka nostaa ensi wapun juhlavuoden mukaiseen huumaan? Oletko koristelun kiistaton kuninkaallinen, joka tekee vuosijuhlista vuosikymmenen kuumimmat? Juuri sinä voit olla mukana varmistamassa, että tästä juhlavuodesta tulee arvoisensa spektaakkeli!

Toimikuntiin valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Tapahtumatoimikunnat vastaavat oman tapahtuman suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä. Toimikuntia haetaan seuraavien tapahtumien järjestämiseen:

 • Juhlavuoden isommat tapahtumat (kolme toimikuntaa), Anna Anttalainen, Ville Mansikkaniemi sekä Henni Huttunen ja Minttu Patajoki
  • Juhlavuonna tapahtuu useampia isompia tapahtumia, joista nämä toimikunnat ovat jokainen vastuussa yhdestä
 • Cocktail-toimikunta, Jenina Noki ja Henni Huttunen
  • Vastuussa pääjuhlaa edeltävän cocktail-tilaisuuden järjestämisestä
 • Pääjuhlatoimikunta, Niklas Sivaro ja Elisa Jokinen
  • Vastuussa Finlandia-talolla tapahtuvasta pääjuhlasta
 • Jatkotoimikunta, Suvi Rantamäki ja Minttu Patajoki
  • Vastuussa pääjuhlan jatkojen toteutuksesta
 • Sillistoimikunta, Vili Kurppa ja Severi Huuki
  • Vastuussa vuosijuhlien sillibrunssista ja sillispäivän ohjelmasta

Lisäksi on mahdollista ilmoittaa kiinnostus tehdä vain jotain tiettyä osa-aluetta. Nämä tekijät joko jaetaan tapahtumatoimikuntiin tekemään kiinnostuksen kohdettaan tai he muodostavat oman toimikunnan, riippuen hakijoiden kiinnostuksesta. Näitä osa-alueita ovat esimerkiksi koristelu, viestintä ja graafinen ilme. Tapahtumatoimikuntia ja kiinnostuksen kohteita voi ilmoittaa myös molempia.

Haku juhlavuoden toimikuntiin aukeaa 1.10.2019  ja päättyy 20.10.2019.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja saa esimerkiksi AYY10-juhlavuosijaoston puheenjohtajalta Titta Saarelta, muilta jaoston jäseniltä ja juhlavuoden tuottajalta Niina Palmilta ([email protected]).

Voit hakea AYY10-toimikuntiin täällä.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa