AYY valitsi vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi torstaina 5.11.2020 pidetyssä kokouksessaan vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan. Edustajiston puheenjohtajana toimii ensi vuonna Joonas Nurmi ja hallituksen muodostajana Milja Leinonen.
Kuvassa Milja Leinonen ja Joonas Nurmi

Vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajaksi valittu Joonas Nurmi on kuudennen vuoden systeemitieteiden opiskelija ja toisen vuoden taloustieteen opiskelija. Hän on tuttu kasvo edustajistosta, jossa hän on tänä vuonna toiminut varapuheenjohtajana ja strategiatoimikunnan jäsenenä. Aikaisemmin Nurmi on vaikuttanut myös GAYY:n puheenjohtajana, Yhteisöjaosto Aavassa, Liikuntatoimikunnassa ja Fyysikkokillan hallituksessa.

”Olen aivan käsittämättömän innoissani. Odotan innolla ensi vuotta ja sitä, että pääsen jatkamaan edustajistotoiminnan kehittämistä”, Nurmi kommentoi.

Vuoden 2021 hallituksen muodostajaksi valittu Milja Leinonen on aloittanut bioinformaatioteknologian opinnot vuonna 2014 ja tehnyt edellisen kuuden vuoden aikana aktiiviuran Aalto-yhteisössä Inkubion, järjestökentän ja ylioppilaskunnan parissa. Tänä vuonna hän on vaikuttanut AYY:n hallituksen varapuheenjohtajana. Muita Leinosen hallitusvuoden vastuualueita ovat olleet koulutuspolitiikka ja opiskelijamedia.

”Iso kiitos edustajistolle luottamuksesta. Poikkeusaikojen jatkuessa AYY:n rooli on yhä tärkeämpi ja kiitän kaikkia aaltolaisia tämän vuoden ponnisteluista yhteisöllisyyden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin eteen! On ilo päästä edistämään maailman parasta opiskelijan elämää yhdessä jatkossakin”, Leinonen iloitsee.

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2021 hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan 26.11.2020. Haku hallituksen jäseneksi on auki 14.11. klo 23.59 asti ja haku edustajiston varapuheenjohtajaksi on auki vielä 26.11. saakka. Hallitusehdokkaiden paneeli järjestetään 17.11. Lue lisää AYY:n vapaaehtoisrekrytoinneista vuodelle 2021 täältä.

Lisätietoja:
Elina Nieminen, AYY:n toiminnanjohtaja, [email protected]

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Many people standing and smiling for a group picture
Ajankohtaista Julkaistu:

Ilmoittautuminen AYY:n SYL-liittokokousdelegaatioon ja ehdokkaaksi SYLin hallitukseen on nyt avattu!

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2024 liittokokous pidetään 15.-16.11.2024. Tästä uutisesta löydät ohjeet AYY:n SYLin liittokokouksen delegaatioon ilmoittautumisesta ja AYY:n SYLin hallitusehdokkaaksi asettumisesta.
vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa