AYY valitsi vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto valitsi torstaina 5.11.2020 pidetyssä kokouksessaan vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajan ja hallituksen muodostajan. Edustajiston puheenjohtajana toimii ensi vuonna Joonas Nurmi ja hallituksen muodostajana Milja Leinonen.
Kuvassa Milja Leinonen ja Joonas Nurmi

Vuoden 2021 edustajiston puheenjohtajaksi valittu Joonas Nurmi on kuudennen vuoden systeemitieteiden opiskelija ja toisen vuoden taloustieteen opiskelija. Hän on tuttu kasvo edustajistosta, jossa hän on tänä vuonna toiminut varapuheenjohtajana ja strategiatoimikunnan jäsenenä. Aikaisemmin Nurmi on vaikuttanut myös GAYY:n puheenjohtajana, Yhteisöjaosto Aavassa, Liikuntatoimikunnassa ja Fyysikkokillan hallituksessa.

”Olen aivan käsittämättömän innoissani. Odotan innolla ensi vuotta ja sitä, että pääsen jatkamaan edustajistotoiminnan kehittämistä”, Nurmi kommentoi.

Vuoden 2021 hallituksen muodostajaksi valittu Milja Leinonen on aloittanut bioinformaatioteknologian opinnot vuonna 2014 ja tehnyt edellisen kuuden vuoden aikana aktiiviuran Aalto-yhteisössä Inkubion, järjestökentän ja ylioppilaskunnan parissa. Tänä vuonna hän on vaikuttanut AYY:n hallituksen varapuheenjohtajana. Muita Leinosen hallitusvuoden vastuualueita ovat olleet koulutuspolitiikka ja opiskelijamedia.

”Iso kiitos edustajistolle luottamuksesta. Poikkeusaikojen jatkuessa AYY:n rooli on yhä tärkeämpi ja kiitän kaikkia aaltolaisia tämän vuoden ponnisteluista yhteisöllisyyden ja opiskelijoiden hyvinvoinnin eteen! On ilo päästä edistämään maailman parasta opiskelijan elämää yhdessä jatkossakin”, Leinonen iloitsee.

Hallituksen muodostaja tekee esityksen AYY:n vuoden 2021 hallituksesta edustajistolle, joka valitsee uuden hallituksen kokouksessaan 26.11.2020. Haku hallituksen jäseneksi on auki 14.11. klo 23.59 asti ja haku edustajiston varapuheenjohtajaksi on auki vielä 26.11. saakka. Hallitusehdokkaiden paneeli järjestetään 17.11. Lue lisää AYY:n vapaaehtoisrekrytoinneista vuodelle 2021 täältä.

 

Lisätietoja:
Elina Nieminen, AYY:n toiminnanjohtaja, [email protected]

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Edustajisto on AYY:n ylin päättävä elin, joka valitsee muun muassa ylioppilaskunnan hallituksen ja päättää budjetista.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Avaimet keltaisella taustalla
Ajankohtaista Julkaistu:

Linnanisäntien yleisavaimet poistuvat käytöstä - anna vara-avain naapurissa asuvalle kaverillesi

AYY:n hallitus on tänään kokouksessaan 06/2021 päättänyt poistaa linnanisänniltä yleisavaimet ja selvittää asukasystävällisempiä vaihtoehtoja huoltoyhtiön tarjoamalle ovenavauspalvelulle.
Keskellä henkilö ja teksti Hae hallopediksi
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

AYY hakee viimeisiä opiskelijaedustajia vuodelle 2021.
Kodikas asunto Otaniemessä
Ajankohtaista Julkaistu:

Muuttavien asukkaiden infokirjeet

Muutatko pois tai sisään AYY:n asuntoon? Saitko muuttajan infokirjeen sähköpostiisi? Mikäli et, voit tarkistaa ajankohtaiset muistutukset täältä.
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY valitsi hallinnon opiskelijaedustajat vuodelle 2021

Aalto yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsi kokouksessaan 17.12. hallinnon opiskelijaedustajat vuodelle 2021.