AYY: Opiskelijoita tiedotettava paremmin kampustilan muutoksista

Aaltolaiset opiskelijat havahtuivat muutama viikko sitten ARTS-opiskelijoiden rakentaman terassin poistamiseen Kandidaattikeskuksen kupeesta. AYY jakaa opiskelijoiden huolen siitä, että opiskelijoita ei informoitu asiasta tarpeeksi laajasti eikä ajoissa.
Kuvassa Samuli Vehkomäki

ARTS-opiskelijoiden rakentamalla terassilla oli vahva käytännöllinen ja symbolinen arvo erityisesti taiteiden opiskelijoille. Terassi tuli käyttöön samana vuonna, kun taiteiden opiskelijat muuttivat Otaniemen kampukselle, ja se on ollut opiskelijoille todella tärkeä paikka viettää aikaa.  

AYY harmittelee sitä, miten vähän terassin poistoaikeista informoitiin opiskelijoita etukäteen. Terassin puuttumisen aiheuttamaa harmitusta lisääkin monen opiskelijan mielessä se, että poisto tuli yllätyksenä.  

”Kampustilaa tulee kehittää yhdessä opiskelijoiden ja käyttäjien kanssa. Muutoksista kampustilaan tulee myös tiedottaa tilan käyttäjiä. AYY tekee jo tämän eteen yhteistyötä Aalto-yliopistokiinteistöt ACRE:n kanssa. Jatkossa opiskelijoita on tiedotettava näin merkittävistä muutoksista hyvissä ajoin kuitenkin myös ajankohtaisuus huomioiden”, sanoo AYY:n hallituksen jäsen Samuli Vehkomäki.  

AYY työskentelee sen eteen, että terassille löydetään kampukselta uusi paikka, jotta sen arvoa Aalto-yhteisössä ei menetetä. Kampuskehitys täytyy nostaa entistä enemmän koko Aalto-yhteisön asiaksi ja kampuksen muutoksiin liittyvää viestintää tulee parantaa entisestään.  

 

Lisätiedot: 

Samuli Vehkomäki 

Hallituksen jäsen: kiinteistöt, asuminen, kampus, kestävä kehitys 

Puh. +358 40 026 5544 

Laura Luoto 

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö 

Puh. +358 40 575 9092 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Joulun ja vuodenvaihteen UKK

AYY:n palvelutoimisto on suljettu 23.12.-30.12.2022, mutta puhelinpalvelu on avoinna 27.12.-30.12.2022. Alta löydät vastauksia vuodenvaihteessa usein kysyttyihin kysymyksiin.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n vuoden 2023 hallitus on valittu

Kokouksessaan 24.11.2022 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Ida Parkkisen, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2023. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Antti Regelin valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Antti Regelin on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi vuodelle 2023. Espoon Korpilammella 18.–19.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
Nea Baarman hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.