AYY hakee hallinto- ja HR-koordinaattoria!

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee joukkoonsahallinto- ja HR-koordinaattoria tekemään ketterää hallintoa sekä toimivaa työyhteisöä! Haku tehtävään on auki 30.9.2021 saakka.
Ulkotapahtuma. Karuselli, auringonlasku, savua.

Hallinto- ja HR-koordinaattorina huolehdit AYY:n noin 50 henkisen työyhteisön henkilöstöasioista ja pääset tekemään ylioppilaskunnassa monipuolisia hallinnollisia tehtäviä. Henkilöstöasioiden osalta vastaat mm. AYY:n rekrytointi- ja perehdytysprosesseista, työhyvinvoinnin edistämisestä sekä esihenkilöiden ja työntekijöiden tukemisesta työsuhdeasioissa. Työ sisältää myös ylioppilaskunnan hallinnollisia tehtäviä ylioppilaskunnan toimielinten kokouksiin liittyen, kuten asiakirjahallinnosta, kokousvalmisteluista ja sihteeröinnistä vastaamista. Lisäksi koordinaattorin tehtävään kuuluu muita toimiston yleishallinnollisia ja johdon avustamiseen liittyviä tehtäviä, kuten matka- ja kokousvarausten tekemistä sekä sisäistä viestintää.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvia opintoja
 • Hyviä organisointi- ja priorisointikykyjä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä toisaalta silmää asioiden yksityiskohtaiseen tarkasteluun
 • Ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta
 • Paineensietokykyä ja taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaamista
   

Katsomme eduksi:

 • Järjestötoiminnan sekä AYY:n ja Aalto-yliopiston tuntemuksen
 • Kokemuksen vastaavista tehtävistä
 • Hallintolain ja hallintolain käyttölain sekä yleisesti ottaen työlainsäädännön tuntemisen
 • Ruotsin kielen osaamisen
   

 Tarjoamme:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän osana innostunutta ja idearikasta työyhteisöä
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella

 

Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (peruspalkka vaativuusluokassa 3 on 2235 €, tähän lisätään mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Onko jotain, mitä haluaisit tietää hallinto- ja HR-koordinaattorin tehtävään tai AYY:hyn liittyen? Kehityspäällikkö Annika Mällinen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä, (annika.mallinen(at)ayy.fi, 0505209434).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 30.9. klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liität mukaan ansioluettelosi. Haastattelut järjestetään 4.-6.10.2021 ja valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian haastatteluiden jälkeen. Valitun henkilön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.

Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (peruspalkka vaativuusluokassa 3 on 2235 €, tähän lisätään mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on n. 14 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio.Yhteensä AYY työllistää n. 40 henkeä ja ylioppilaskunnan piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta.  Kurkkaa linkin takaa, millaista meillä on olla töissä. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Students walking outside
Rekrytointi Julkaistu:

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa!

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee joukkoonsa idearikasta ja oma-aloitteista viestintäasiantuntijaa viestimään ylioppilaskunnan palveluista. Haku on auki 22.9.2021 saakka!
Otaniemen yö ohjelmalehtiset
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Etsitään graafikkoa toteuttamaan Otaniemen yön graafinen ilme

Etsimme aaltolaista graafikkoa tai alan opiskelijaa toteuttamaan 10.10.2020 kolmatta kertaa järjestettävän poikkitaiteellisen Otaniemen yö -festivaalin visuaalisen ilmeen.
Työntekijä
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee controlleria!

AYY hakee taloustiimiinsä kokoaikaista controlleria! Lue lisää ja hae 29.3.2020 mennessä!
AYY10kirja
Rekrytointi Julkaistu:

Hae mukaan kuvittamaan AYY 10 vuotta -teosta

10-vuotisen taipaleen kunniaksi ja sitä juhlistaakseen julkaistaan teos AYY 10 vuotta - ylioppilaskunnan historian kohokohdat aaltolaisten kuvittamina. Kirjaan haetaan aaltolaisia kuvittajia.