AYY esittää Totti Korpuaa SYLin hallituksen jäseneksi 2024

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Hallitus valitaan liittokokouksessa 17.-18.11.2023 Tampereella.
Mies hymyilee värikkäässä paidassa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Hallitus valitaan liittokokouksessa 17.-18.11.2023 Tampereella.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi. Totti Korpua, 25, on kiiminkiläinen kuvataidekasvatuksen maisteriopiskelija Aallon taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Kuluneena vuonna hän on toiminut Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä vastuualueinaan koulutuspolitiikka, vaalit ja hyvinvointi. Korpulla on laaja kokemus eri luottamustehtävistä Aalto-yhteisössä. Vapaa-ajallaan Totti käy konserteissa ja gallerioissa.

”Olen erittäin kiitollinen saamastani luottamuksesta. Paremman opiskelijan elämän edistämistä vaaditaan jokaisella yhteiskunnan tasolla, ja olen valmis jatkamaan kuuntelevaa, eteenpäin katsovaa ja päättäväistä työtäni SYLissä,” Korpua kommentoi valintaansa.

Korpua pohtii tulevan vuoden tärkeitä tavoitteita opiskelijaliikkeessä: ”Koulutuksen rakenteiden on tuettava paremmin opiskelukykyä ja koulutuksen saavutettavuutta, jotta koulutustason nosto ja opiskelu yleisesti todella muuttavat Suomea. Pelkät rakenteet ja rahoitus eivät kuitenkaan riitä, vaan opiskelijan toimeentulon tulee olla riittävää ja tukea samoja tavoitteita. SYLin tulee huolehtia kansainvälisten opiskelijoiden asemasta ja osallisuudessa suomalaisella korkeakoulukentällä ja johtaa esimerkillään koko ylioppilasliikettä. Europarlamenttivaaleissa opiskelijaliikkeen tulee kuulua laajasti läpi Euroopan ja SYL on tässä avainasemassa.”

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2024 liittokokouksessaan Tampereella 17.-18.11.2023. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:
Totti Korpua, [email protected], p. 0404824213
Hallituksen puheenjohtaja Ida Parkkinen, [email protected], p. 0400984545

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Students in the lobby of Väre
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot, Tiedote Julkaistu:

Tuemme opiskelijoiden järjestämää valtausta Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tukee opiskelijoiden järjestämää mielenilmausta Aalto-yliopiston tiloissa. Mielenosoitus ottaa kantaa Orpon hallituksen opiskelijoihin kohdistamiin leikkauksiin ja maahanmuuttopolitiikkaan.
Hae edariin
Ajankohtaista Julkaistu:

Älä tyydy huuteluun, hae edustajistoon

Syksyn edustajistovaaleissa voi ilmoittautua ehdolle 2.10. klo 16 saakka.
Hae vapaaehtoiseksi
Ajankohtaista Julkaistu:

Hae vapaaehtoiseksi

Tämä on mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan ja tekemään maailman parasta opiskelijan elämää.
"Vaadimme päättäjiltä selkärankaa rasismin kitkemiseksi"
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Vaadimme päättäjiltä selkärankaa rasismin kitkemiseksi

Ylioppilaskunnat AYY, HYY, ISYY, JYY, SHS, TYY, TREY, VYY, ÅAS, OYY, LTKY ja TaiYo ovat tyrmistyneitä nykyisestä rasismikeskustelun tilasta yhteiskunnassa, ja vaativat rasismin kitkemiseksi konkreettisia toimia. Vaikutusvaltaisessa asemassa olevien ihmisten rasistiset ulostulot ovat osoittaneet, mikä rasismikeskustelussa on pielessä: rasismin kohteena olevia ihmisiä ei kuunnella, rasistisia kommentteja vähätellään tai kuitataan vitseinä ja keskustelua vieritetään ohi aiheen. Tarvitaan antirasistisia tekoja, ymmärrystä ja solidaarisuutta.