AYY esittää Totti Korpuaa SYLin hallituksen jäseneksi 2024

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Hallitus valitaan liittokokouksessa 17.-18.11.2023 Tampereella.
Mies hymyilee värikkäässä paidassa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen. Hallitus valitaan liittokokouksessa 17.-18.11.2023 Tampereella.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Totti Korpuaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi. Totti Korpua, 25, on kiiminkiläinen kuvataidekasvatuksen maisteriopiskelija Aallon taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Kuluneena vuonna hän on toiminut Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä vastuualueinaan koulutuspolitiikka, vaalit ja hyvinvointi. Korpulla on laaja kokemus eri luottamustehtävistä Aalto-yhteisössä. Vapaa-ajallaan Totti käy konserteissa ja gallerioissa.

”Olen erittäin kiitollinen saamastani luottamuksesta. Paremman opiskelijan elämän edistämistä vaaditaan jokaisella yhteiskunnan tasolla, ja olen valmis jatkamaan kuuntelevaa, eteenpäin katsovaa ja päättäväistä työtäni SYLissä,” Korpua kommentoi valintaansa.

Korpua pohtii tulevan vuoden tärkeitä tavoitteita opiskelijaliikkeessä: ”Koulutuksen rakenteiden on tuettava paremmin opiskelukykyä ja koulutuksen saavutettavuutta, jotta koulutustason nosto ja opiskelu yleisesti todella muuttavat Suomea. Pelkät rakenteet ja rahoitus eivät kuitenkaan riitä, vaan opiskelijan toimeentulon tulee olla riittävää ja tukea samoja tavoitteita. SYLin tulee huolehtia kansainvälisten opiskelijoiden asemasta ja osallisuudessa suomalaisella korkeakoulukentällä ja johtaa esimerkillään koko ylioppilasliikettä. Europarlamenttivaaleissa opiskelijaliikkeen tulee kuulua laajasti läpi Euroopan ja SYL on tässä avainasemassa.”

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2024 liittokokouksessaan Tampereella 17.-18.11.2023. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:
Totti Korpua, [email protected], p. 0404824213
Hallituksen puheenjohtaja Ida Parkkinen, [email protected], p. 0400984545

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
sininen tausta, jonka edessä tekstiä
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.